FJERNVARME til din bolig

Fjernvarme - den mest anvendte opvarmningsform

Fjernvarme er en populær opvarmningsform og faktisk bruger over halvdelen af de danske boliger fjernvarme som varmeløsning. Det er helt forståeligt, for med fjernvarme er det nemt at opvarme din bolig. Det er tilmed relativt billigt. Det koster ikke det helt store at varme op med fjernvarme og med en god isoleret bolig, så kan vi faktisk holde omkostningerne nede. Samtidigt er investeringen i et fjernvarmeanlæg en fremtidssikret løsning, da et nyinstalleret anlæg gerne har en levetid på 25 år. I løbet af de 25 år, bør du hellere ikke opleve de store problemer med dit fjernvarmeanlæg, da anlægget består af få meget gennemtestede komponenter. Yderligere så ligger ansvaret for forsyningssikkerheden placeret hos fjernvarmeværket, så du skal slet ikke tænke over forsyningen af fjernvarme.

Miljøvenligt og økonomisk varmeløsning

Udover at fjernvarme er en let form for opvarmning at bruge, er det også en økonomisk og miljøvenlig opvarmningsmetode. Ved at skifte til fjernvarme fra brug af eksempelvis traditionelt oliefyr kan du spare helt op til 25% på varmeregningen. Dermed kan du overgå til en mere grøn varmekilde end oliekedel og oliefyr. Vi hos Bedre Bad - Bedre Energi Odense N er din samarbejdspartner når det kommer til at energioptimere din bolig. Vi kan med fordel tage snakken om hvordan din energioptimering skal foregå. 

Fra servicering til installation af fjernvarme

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N, også kendt som Maag & Knudsen VVS, har vi mange års erfaring med fjernvarme. Vi tilbyder:

 • Service og vedligeholdelse på kørende anlæg
 • Renovering af eksisterende anlæg
 • Etablering af ny fjernvarmeinstallationer – selv helt store anlæg og installationer

Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, så er du garanteret en VVS’er, som har styr på sit fag. Vores mangeårige erfaring i branchen har givet os en ekspertise, som er svær at matche. Vi har gode tips og råd til gamle fjernvarmeanlæg, og vi kan sørge for den helt korrekte installation af nye og moderne anlæg. Uanset din bolig, så kan i hjælpe dig frem til den helt rigtige energikilde.

Forbedring af fjernvarmeinstallationers drift

Lad vores eksperter tjekke din fjernvarmeinstallation, så vi sikrer at din installation kører optimalt. Hvis det er nødvendigt, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation. Vi kommer kun med anbefalinger, som er til din fordel og som du kan spare penge på. Vi synliggør hvordan din investering over tid kan tjenes ind og hvordan indeklimaet i nogle tilfælde også kan påvirkes af et velfungerende varmekilde anlæg. 

Vi har samlet nogle overordnede forslag til forbedringer, som du kan overveje til dit fjernvarmeanlæg herunder:

 • Nye Ventiler
  Termostatventilerne på et ældre fjernvarmeanlæg (10-15 år) måler kun vandtemperaturen inde i rørene, og altså ikke rumtemperaturen. Det koster dig faktisk meget dyrt på varmeregningen. Der er mange penge at hente, ved at implementere en bedre varmestyring. Det kan gøres ved fx at skifte dine gamle termostater og ventiler ud med nye og moderne modeller.
 • Gulvvarmeventiler
  Skift de gamle manuelle gulvvarmeventiler ud med termostater eller modeller med elektronisk styring.
 • Cirkulationspumpe
  Sørg for at cirkulationspumpen er A-mærket.
 • Varmtvandsbeholder
  Udskift den gamle varmtvandsbeholder/veksler med en ny model.
 • Isolering af varmerørene
  Korrekt isolering af varmerørene kan sikre et minimum af spildvarme.
 • Vejrkompenseringsanlæg
  Invester i et vejrkompenseringsanlæg, og spar op til 10-15% på varmeregningen.

Hvis du har et gammelt fjernvarmeanlæg, så er en god tommelfingerregel, at du nærmest altid kan spare penge ved at modernisere det.

Skal vi hjælpe dig med din fjernvarme?

Vi rådgiver om og installerer fjernvarme over hele Odense og hele Fyn. Du kan derfor med fordel tage fat i os hvis du ønsker råd og vejledning omkring fjernvarme. Vi har mange års erfaring og kan vejlede dig i hvordan du nemmest og billigst kommer i gang med fjernvarme.

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om et nyt fjernvarmeanlæg eller serivce og justering af eksisterende fjernvarmesystemer i boligen.

Mere om energi- og varmeløsninger: