Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Solvarme giver dig gratis og vedvarende energi

I en tid hvor bæredygtighed og grøn energi er i fokus, er solvarme en attraktiv løsning for mange husejere. Ved at udnytte solens kraft kan du opvarme dit hjem og dit vand på en miljøvenlig måde, samtidig med at du kan spare penge på dine energiudgifter.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Hvad er et solvarmeanlæg og hvordan fungerer det?

Solvarmeanlæg kaldes også solfangere, som er sammensat til et energibidragende og miljøvenligt system. Det producerer energi ud fra solens lys uden affaldsstoffer eller andre former for spild.

Solvarmeanlægget kræver dog energi til at pumpe systemets væske rundt i rørene. I solfangerne, der er monteret på dit hus, vil solens energi blive opfanget og brugt til at opvarme væsken. Når væsken er varm nok, sendes den ind i boligen og afgiver varmen, hvorefter væsken pumpes tilbage til solfangeren for at blive genopvarmet.

Når man skal vælge et solvarmeanlæg, har man to muligheder. Om anlægget kun skal bruges til opvarmning af brugsvand, eller om du vil have opvarmet brugsvand og din bolig.

Sådan kører det, så længe solen er fremme, og med de moderne solfangere nu til dags virker det faktisk også på de dage, hvor det er overskyet eller med meget lav sol. Danmark har på trods af, at vi er kendt for at have dårligt vejr, faktisk rimelig mange gode solrige dage. Så man kan drage god nytte af sine solfangere.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Miljømæssige fordele ved solvarme

En af de største fordele ved solvarme er dens positive indvirkning på miljøet. Solvarme er en vedvarende energikilde, hvilket betyder, at den udnytter en naturlig og uudtømmelig energikilde – solen. Dette er i modsætning til fossile brændstoffer som kul, olie og gas, der ikke kun er begrænsede ressourcer, men også bidrager til klimaforandringer gennem deres CO2-udslip.

Ved at skifte til solvarme kan du aktivt bidrage til at reducere dit hjemmets CO2-udslip. Faktisk kan et gennemsnitligt solvarmeanlæg reducere et hjemmets CO2-udslip med flere ton om året. Dette er et vigtigt skridt i retning af at opnå Danmarks og EU’s ambitiøse klimamål.

Derudover producerer solvarmeanlæg ingen skadelige affaldsstoffer eller luftforurening under drift. Dette kan bidrage til at forbedre luftkvaliteten, især i byområder, hvor luftforurening kan være et problem.

Endelig er produktionen af solvarme stille, hvilket betyder, at den ikke bidrager til støjforurening. Dette kan være en særlig fordel i tæt befolkede områder.

Sammenfattende er solvarme en ren, stille og vedvarende energikilde, der kan hjælpe dig med at reducere dit hjemmets miljøpåvirkning, mens du sparer penge på dine energiudgifter.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Økonomiske fordele ved solvarme

Udover de miljømæssige fordele, kan solvarme også være en god investering for din økonomi. Efter den oprindelige investering, kan et solvarmeanlæg hjælpe med at reducere dine energiudgifter betydeligt. Faktisk kan du forvente at spare op til 70% på opvarmning af brugsvand og 30% på opvarmning af din bolig. Disse besparelser kan du forvente at beholde i 20-25 år efter installation, da dette er den forventede levetid for de bedste solfangere på markedet.

Det er også værd at bemærke, at solvarmeanlæg kan øge værdien af dit hjem. Med den stigende interesse for grøn energi og bæredygtige boliger, kan et solvarmeanlæg gøre dit hjem mere attraktivt for potentielle købere, hvis du skulle beslutte at sælge det i fremtiden.

Endelig er der forskellige tilskud og støtteordninger tilgængelige for husejere, der ønsker at installere solvarmeanlæg. Disse kan hjælpe med at dække en del af de oprindelige installationsomkostninger, hvilket gør solvarme til en endnu mere økonomisk attraktiv løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Invester 1 kWh og få 4 kWh tilbage

Den energi, der som nævnt bruges til at pumpe væsken rundt, er energi som solfangeren selv generer. Deraf holdes anlægget selvkørende og miljøvenlig. For hver gang solcellen bruger energi, laves der 4 gange så meget energi. Energi, som du drager direkte nytte fra, ved at få opvarmet vand og bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Brug os til dit næste energiprojekt

Vi er opdateret på alle de nyeste teknologier og anlæg indenfor solvarme og installationer heraf. Vi kan med garanti hjælpe dig igennem hele projektet. Hvis du vælger os som din VVS-installatør vil du få dygtige erfarne medarbejdere, med mange års erfaring indenfor deres felt. Der er ikke nogle spørgsmål vi ikke kan svare på. Vi lover en langtidsholdbar løsning, som skaber værdi for dig mange år frem. Kontakt os nu  for en uforpligtende snak.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer