Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Stort udvalg af vandhaner – køb her

Skal du blot foretage en udskiftning, en delvis fornyelse af badeværelset eller er der tale om det store projekt med helt nyt badeværelse, så lad os præsentere dig for de mange valgmuligheder inden for vandhaner og blandingsbatterier.

Vi har et stort udvalg af vandhaner og blandingsbatterier i alle stilarter, mærker og prisklasser. Se udvalget af vandhaner på vores webshop, eller læs videre her på siden for at blive klogere på hvilke funktioner du kunne ønske dig, din nye vandhane skal have.

Blandingsbatterier og vandhaner til bad og køkken

Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Blandingsbatterier med forskellige funktioner

Med blandingsbatteriet (vandhanen) kan du ved køkkenvasken, ved badeværelsets håndvask og ved bruser/badekar på badeværelset blande det varme og kolde vand.

Mens det gamle batteri har to håndtag til blandingen, så har moderne blandingsbatterier ofte kun et enkelt greb, der kan regulere forholdet mellem det kolde og varme vand. To af flere funktioner:

 • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på vandhanen.
 • Termostatstyret: Den ønskede temperatur på f.eks. vandet i brusevandet kan forudindstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.

Vandhanens funktionalitet og design

En vandhane også kaldet et armatur, er meget mere end bare en vandhane. Det er ikke bare så simpelt, som 2 håndtag man skruer på og så kommer vandet ud af hanen. Med dagens moderne vandhaner/armaturer er det også blevet et relevant designelement.

Vandhanen er mange gange en meget vigtig del af et køkken, og er med til at definere din stil og smag – både i køkkenet, bryggerset og på badeværelset. Som du har læst ovenover, så har dagens vandhaner også et væld af forskellige funktioner, så ofte er det også et spørgsmål om hvilke funktioner du søger i en vandhane.

Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N har vi alle typer af vandhaner. Hos os finder du:

 • vandhaner til køkkenet
 • vandhaner til bryggerset
 • vandhaner til badeværelset
 • vandhaner til udendørsbrug (f.eks. til haven eller garagen)

Når du køber en vandhane ved os, så er prisen inklusive montering. Du skal nemlig ikke selv stå og bøvle med monteringen, og vælger du os, så er du garanteret et ordentligt stykke håndværk. Der følger naturligvis en garanti med, som sikrer dig håndværksmæssigt korrekt udført arbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Kvalitets vandhaner

Du vidste det måske ikke, men det er faktisk sådan at et blandingsbatteri/vandhane kun må sælges i Danmark, hvis den er VA-godkendt. For at blive godkendt, skal en vandhane gennem en test, som beviser at vandhanen overholder grænseværdierne for udledning af cadmium og bly.

De moderne blandingsbatterier/vandhaner vi installerer i dag, har ikke de gammelkendte pakninger. De er i stedet for udstyret med keramiske skiver. Det betyder, at de ikke begynder at dryppe efter et par år i modsætning til de gamle modeller. Derfor er det en stor fordel at vælge en troværdig samarbejdspartner, såsom Bedre Bad – Bedre Energi Odense N. Hos os er du garanteret, at vi kun monterer kvalitets blandingsbatterier/vandhaner, som lever op til alle krav.

Til sidst skal det nævnes, at bor du et i meget kalkrigt område, så anstrenger det dit blandingsbatteri, og kan i værste fald forkorte levetiden på det. Der opstår ofte problemer med til kalkning, hvilket fører til en dryppende vandhane. Sker dette, skal man hurtigst muligt rense vandhanen, da det er meget usundt for denne. En løsning mod kalkrigt vand, er et blødgøringsanlæg som sikrer dig blødt og lækker vand i boligen. Vi installerer også blødgøringsanlæg, og du kan læse mere omkring disse via linket herunder.

Her leverer vi

Vi leverer vandhaner og blandingsbatterier over hele Odense og hele Fyn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer