Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Energirådgvining – Få gode råd om bedre energi

Energivejlederen fra Bedre Energi Odense N er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig – vi kalder det ganske enkelt “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. Her kan du se nogle af de anbefalinger, som vi giver i forbindelse med vores energirådgivning. Rådene vi kommer med i forhold til en mere billig og grøn energi, kan bunde i en helt ny varmekilde eller en understøttende varmekilde. Men det kan også være bedre isolering af f.eks. rør eller ydervæggene. På denne måde bruger man den genererede varme og energi meget bedre end hvis der er smuthuller hvor varmen kan fise ud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Spar på varmeregningen med fjernvarme eller naturgas

Har du fjernvarme eller naturgas, kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15 % på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Med en sådan vejrkompensationsenhed kan du styre temperaturerne i indløb og udløb og du kan dermed køre med en mere konstant temperatur. På den måde behøver du ikke hele tiden at varme vandet op igen, men kan holde den på et mere konstant niveau. Det er lidt ligesom med en bil der kører på landevejen. Hvis den kører med 80 km/t konstant så bruger den væsentlig mindre brændstof end hvis den bremser ned og gasser op hele tiden. Derfor er en vejrkompensator en god idé.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Nyt fyr og du reducerer varmeudgifterne

Står du også med idéen om at skifte det gamle oliefyr ud med et nyt eller få en hel anden varmekilde, så kan du med fordel spare over 30% på energiregningen. Oliefyr er, med al respekt, ved at være lidt passé og vi kan vist godt uden at lyve sige, at der findes så mange andre energikilder på markedet som, er mere energibesparende og bedre for miljøet. Derfor vil vi hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N også gerne opfordre til at vi får udskiftet alle de gamle oliekedler rundt om i det Fynske land.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Pillefyr og stokerfyr er billigst ved mange kvadratmeter

Ved fyring med pillebrændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Du kan med fordel kontakte din lokale Bedre Bad – Bedre Energi Odense N og få en samtale omkring mulighederne, for at optimere på dine varmeinstallationer. Vi kommer ud til dig, og besigtiger varmekilden, og kan på den måde også komme med den bedste løsning til hvordan du optimerer dit forbrug.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Solvarme giver op til 60% lavere udgifter til brugsvand

Solvarme kan spare dig for op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem på 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Det vil altså også med andre ord sige at man skal se investeringen over en længere periode. Men når vi så når udover de 8 år, så står anlægget også bare og genererer exceptionelt billig strøm og energi. Du kan med fordel tage fat i en af vores fagmænd og få en snak om hvad der er af muligheder hjemme ved dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få personaliseret vejledning til energibesparelser

Vi tilbyder energirådgivning til private og erhverv om energi i hele Odense og over hele Fyn. Kontakt os gerne, hvis du har brug for enten energirådgivning eller andre gode råd omkring VVS. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til, at hjælpe med en bred vifte af forskellige problemstillinger.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer