Bedre Bad Studio og 600 m2 badustilling

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Bedre Bad Studio og 600 m2 badustilling

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse, så finder du dem helt sikkert hos os. Vi har nemlig både et lokalt Bad Studio hos Maag & Knudsen VVS, og en stor badudstilling på 600 M2, som ligger i Bedre Bad – Bedre Energi centeret i Middelfart.

Du kan indledningsvist komme forbi vores butik i Odense N, og se vores lokale Bad Studio. Her har vi samlet et udsnit af Bedre Bad løsningerne, som vi mener er særligt interessante. Har du brug for et større perspektiv, så anbefaler vi en tur forbi Bedre Bad – Bedre Energi centeret i Middelfart, hvor du finder en større kollektion af komplette badeværelsesløsninger, samt produkter fra mange af vores samarbejdspartnere.

Besøg vores Studio og få en snak om indretning af dit badeværelse.

Kom forbi Bedre Bad butikken i Odense N, og se vores flotte Bad Studio. Her kan du få inspiration, råd og vejledning om, hvordan dine badeværelsesdrømme kan gøres til virkelighed. Mulighed for 3D visualisering af badeværelse skal tilkøbes.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Omkring alle detaljer – også rengøringsvenlighed

Kommer du ned forbi butikken, så tager vi meget gerne en snak om badet som en helhed. Her samler vi alle trådene omkring badet, og det er grunden til, at vi undervejs i samtalen også kommer ind på nye produkter og overflader på sanitet og fliser, der gør badet meget rengøringsvenligt.

Vi har mange års erfaring med badeværelser, og derfor har vi efterhånden samlet os en god portion erfaring. Denne erfaring er vi meget villige til at dele ud af, så du kan være sikker på, at du om ikke andet vil kunne få gode råd og tips hos os.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

600 kvadratmeter badudstilling i Middelfart

Kør en tur til Middelfart og besøg vores store badeværelsesudstilling. Her finder du et bredt udvalg af komplette badeværelser, badeværelsesmøbler, -tilbehør og meget mere. Vores badekspert står klar til at hjælpe dig med inspiration og gode tips til dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

Få inspiration til badeværelsesmøbler og interiør

I udstillingen finder du produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Så du har mulighed for at få et godt overblik over mulighederne på markedet, så du bedre kan sammensætte dit helt personlige badeværelse. Udstillingen er således fyldt med alt lige fra vandhaner, toiletter og bruse hoveder til badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør.

Du finder også konkrete badeværelsesløsninger udført af Bedre Bads eksperter. Langt de fleste af badeværelserne er blevet videre uddybet og beskrevet i Bedre Bads store inspirationskatalog, som du finder her.

Uanset om du skal have renoveret det gamle badeværelse, eller skal have bygget et nyt, så kan du via vores udstillinger finde den nødvendige inspiration. Ligegyldigt om du drømmer om:

 • Et lille badeværelse
 • Det helt store badeværelse med et væld af funktioner
 • En badeværelsesløsning, som befinder sig lidt herimellem.

Det er en stor beslutning at renovere sit badeværelse, og derfor er det vigtigt, at man tager den nødvendige tid til planlægningen. Derfor vil vi klart anbefale, at du kigger forbi enten vores store udstilling i Middelfart, eller tager et smut ned forbi din lokale Bedre Bad forhandler i Odense N. Uanset hvad, så vil du finde kompetente håndværkere, som står klar til at hjælpe med dit nye badeværelsesprojekt.

VVS- og energiløsninger til boligen

Mangler du gode råd til energioptimering af din bolig eller løsninger inden for VVS, så kan du forhøre dig hos Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører i udstillingen.

Bemanding og booking af vejleder

På centerets hjemmeside er det muligt at booke en badkonsulent og se hvornår du finder en ekspert i enten badeværelser, vvs eller energiløsninger.

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart

Tlf.: 69 13 65 00
@: helle.s@bedrebad-bedreenergi-center.dk
W: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på udstillingens egen hjemmeside).

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer