Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Gode råd til badeværelset

Skab dit individuelle badeværelse i din stil

Når du i samarbejde med os på idéplan indretter dit nye badeværelse, så er det dine tanker og forslag som følges til dørs. For sammen skaber vi det personlige/individuelle badeværelse. Afsættet er dine ønsker og behov. Alligevel er der nogle grundlæggende tips og gode råd, som er værd at tage med i overvejelserne – her er nogle af dem.

 • Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
 • Væghængte møbler og toilet får rummet til at syne større og letter rengøringen.
 • Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
 • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher og kroge kan udnyttes med hjørnehylder.
 • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
 • Håndklædetørre er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.

Drømmer du om et nyt badeværelse, men mangler de sidste ideer, som kom forbi Bedre Bad Odense og lad os i fællesskab skabe dit nye drømmebadeværelse. Gennem gode råd og kyndig vejledning har vi hjulpet utalige kunder i mål med deres drømme – og vi er klar til at hjælpe dig!

Få flere råd – vi har mange på lager

Vi rådgiver om, projekterer og installerer nye badeværelser hos kunder over hele Odense og Fyn. Tag kontakt til os, hvis du går og leger med tankerne om et nyt badeværelse. Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen, så den bliver så let som muligt. Bedre Bad Odense N er klar på råd og vejledning til dit nye bademiljø.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer