Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Blikkenslager opgaver udført til perfektion

Hos Bedre Bad Odense N – Maag & Knudsen VVS har vi mere end 60 års erfaring med blik til løsning af flere forskellige opgaver. Vi har altid været gode til at videregive vores viden til hinanden. Det betyder, at vi har alle de nødvendige håndværksmæssige færdigheder. Så vi netop kan tilbyde en bred vifte af blik-opgaver til dig.

Nedenfor har vi listet en række eksempler på blik opgaver, som vi specielt er eksperter i:

 • Tagrender og nedløb – zink / kobber / plast
 • Inddækning af kviste og kvisttage – zink / kobber
 • Inddækning af skotrender og skorstene
 • Skifertage – natur eller eternit
 • Inddækninger langs tage/mur
 • Afdækninger af murkrone
 • Facadebeklædninger

Vi har derfor håndværksmæssig kompetence og veluddannede medarbejdere til at udføre alle former for blikkenslagerarbejde. Om end det gælder udskiftning, renovering eller udvidelse, så kan Bedre Bad Odense N løse alle typer af opgaver. Fælles for alle opgaverne er blot, at de løses med stor engagement i høj kvalitet. Maag & Knudsen VVS er ikke tilfreds, før du er tilfreds med opgaven.

Vi sørger altid for, at løse opgaven til den aftalte tid, kvalitet og pris. Kundetilfredshed er nemlig en vigtig faktor for os, og er dybt begravet i vores værdier, som alle medarbejdere er en del af.

Få en langtidsholdbar løsning, der også tilfører bygningen en ekstra æstetisk dimension – lad os klare opgaven! Vi løser blik opgaver over hele Odense og Fyn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Eget værksted

Vi fremstiller altid de nødvendige delkomponenter og materialer på vores eget værksted. Det gør vi efter faste og gennemprøvede principper og med høje krav til kvalitet. Derfor kan vi sikre, at de nødvendige ressourcer til projektets udførelse lever op til vores egne høje kvalitetskrav.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Hvilke materiale skal du vælge?

Valg af det rigtige materiale afhænger i høj grad, hvilken type af opgave som skal løses. Dette skal samtidig kombineres med, at husets stil ligeledes er en vigtig betragtning. Der skal nemlig gerne være en tilpas synergieffekt mellem materialerne og husets, så der skabes en ens kongruens for det endelige resultat.

Derudover skal man også tage højde for, at der op til flere fordele og ulemper, som er tilknyttet de enkelte former for materialer. Det gælder alt fra tekniske fordele til prisen. Årsagen heraf skal findes ud fra, at pris og kvalitet altid hænger sammen i et eller andet omfang.

Blot nogle af de situationer hvor man skal overveje valg af materialer, kunne nemlig med fordel være tagrender og afløb samt skifertag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi tilbyder eksempelvis tagrender og afløb i zink, kobber og plast. Disse tre former for materialer har hver især en række fordele og ulemper. Hvis man ser på zink og kobber, så får du et usædvanligt flot resultat, og giver et flot finish på dit hus. Dog er der også forbundet høje priser på disse to materialer, hvor kobber er den dyreste af de to materialer. Hvis man derimod ser på tagrender og afløb af plast, så er prisen bestemt noget andet, men samtidig kan det endelige resultat langt fra sammenlignes med enten kobber eller zink.

Ved skifertag er der også flere forskellige materialer, som man med fordel kan tage med i sine overvejelser. Det kunne eksempelvis være natur- eller kunstskifer. Det giver sig selv langt hen af vejen, hvor naturskifer er langt dyrere end kunstskifer. Dog er der også andre fordele og ulemper, som er associeret med være natur- eller kunstskifer.

Hvis du er i tvivl om hvilke materialer, som du bør anvende til dit projekt, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her. Bedre Bad Odense N – Maag & Knudsen VVS er altid meget imødekommende. Lad os være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi tilbyder også totalløsninger

Har du svært ved at danne et overblik over dit projekt? Eller har du ikke de rigtige kontakter til professionelle håndværkere? Dette kan Bedre Bad – Odense N løse for dig.

Vi tilbyder totalløsninger til en bred vifte af opgaver. Det betyder, at vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi er altså din eneste kontakt, da vi selv tager kontakt til relevante håndværkere – herunder tømrer, murer og elektrikere. Vi vælger kun håndværkere, som kan leve op til vores egne høje kvalitetskrav. Derudover kan du fokusere på de ting, som du synes er spændende i hverdagen. Kontakt os endelig, hvis du måtte have en række tvivlsspørgsmål, og se hvad vi kan tilbyde dig.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer