Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Indretningstips til badeværelset

Dit nye badeværelse skal naturligvis være indrettet og udstyret – lige efter din tanker og idéer. For du vil gerne sætte dit præg på det og have det personlige badeværelse.

Alligevel er der et nogle tips, som er gode at tage med i overvejelserne omkring det nye badeværelse. Her er nogle af dem:

 • Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
 • Væghængte møbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og letter rengøringen.
 • Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
 • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher og kroge kan udnyttes med hjørnehylder.
 • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
 • Håndklædetørrer er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores indretningstips, eller bare har generelle forespørgsler, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at besvare spørgsmål og hjælpe til hvor de kan.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Inspiration til badeværelset

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N er vi specialister i at skabe personlige og inspirerende badeværelser. Når det kommer til indretningen af dit nye badeværelse, så er det i store træk kun fantasien som sætter grænserne. Uanset størrelsen på dit badeværelse, så er muligt at skabe et personligt og smukt badeværelse. Vi har efterhånden designet og installeret et væld af forskelligartede badeværelser, hvilket giver os en vis erfaring inden for opgaven. Derfor kan du med fordel kontakte os, og høre hvilke ideer og råd vi kan give.

Alternativt kan du vælge at bestille et gratisBadtjek. Med et gratis Badtjek, får du sendt en kyndig fagmand ud til din bolig, hvor denne vil foretage en grundig gennemgang af dit nuværende badeværelse. Ud fra denne gennemgang, vil du blive få opstillet nogle forskellige muligheder. Hvis det lyder interessant, så finder du et link til kontaktformularen for et gratis badtjek nederst på siden.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Alternativt kan du allerede nu gå i gang, med at tegne dit eget badeværelse. Det foregår via vores online tegneprogram, som du også finder et link til nederst på siden. Heri kan du lege med et væld af forskellige muligheder, og du kan yderligere få opstillet din tegning i en 3D model, så du bedre kan få fornemmelsen af dit arbejde. Uanset hvilket alternativ du vælger, eller om du vælger begge metoder, så er vi klar til at gøre din drøm til virkelighed. Vi kan garantere dig et nyt badeværelse, som er lavet i allerbedste kvalitet. Det væres sig uanset om, du skal have renoveret det gamle, eller skabt et helt nyt badeværelse fra bunden.

Kunne du tænke dig at se nogle badeværelsesløsninger som allerede er skabt? Se vores inspiration, og komme ind på Bedre Bads hovedside, hvor du kan se nogle af de løsninger vi har opstillet rundt om i landet. Herinde kan du finde inspiration hvilke badeværelsesmøbler du skal vælge, se hvordan forskellige typer af fliser spiller sammen med forskellige toiletter og armaturer. Faktisk er det så nemt, at vi her har samlet alt den inspiration du har brug for, og som du kan anvende i skabelsen af dit eget drømmebadeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer