Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Claus Maag og Steen Knudsen
Aut. VVS-installatører – Bedre Bad partnere
Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Om os

Maag & Knudsen VVS er en moderne VVS-virksomhed med erfarne og dygtige fagfolk. Vi har mange års erfaring og viden, og kan tilbyde en bred vifte af opgaver. Nedenfor har du mulighed for at se, hvilke typer af opgaver, som vi kan tilbyde dig.

Vi udfører alt arbejde inden for:

 • VVS og blik
 • Badeværelse og bryggers
 • Energiløsninger – herunder vand og varme

Vi er med i kæden Bedre Bad – Bedre Energi – Danmarks største kæde af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der laver badeværelser og bryggers i totalløsning.

Vi skaber professionelle VVS-løsninger over hele Odense og hele Fyn. Hos Maag & Knudsen VVS kunne vi aldrig finde på at sine kunder i stikken, derfor kører vi gerne langt for dig. Vi håber, at vi i fremtiden kan være din professionelle samarbejdspartner.

Du kan her på siden læse om de mange forskellige typer af opgaver, som vi netop kan tilbyde dig. Hvis du skulle have tvivlsspørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Varmepumpe kan give dig energioptimering

Hvilke opgaver tilbyder vi?

Ingen VVS-opgave er hverken for stor eller for lille. Vi tager alle opgaver seriøst. Så uanset hvilken installation, som du måtte have behov for, så er vi altid behjælpelige. Det gælder både for privat og erhverv.

Vi foretager alt i blik. Det gælder alt lige fra tagrender og afløb til skifertag. Fælles for alle opgavetyper er kvaliteten i vores arbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Nyt badeværelse eller bryggers?

Står du med drømme omkring dit badeværelse eller bryggers? Så har du netop fundet det rigtige valg af VVS-installatør. Vi kan tilbyde alt fra renovering, ombygning eller totalløsninger af badeværelser og bryggers. Vi er din professionelle samarbejdspartner. Det betyder, at du trygt kan stole på os gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi står nemlig for alt kontakten med de forskellige håndværkere – herunder murer, tømrer, elektriker, maler- og VVS’er.

Til sidst tilbyder vi også en lang række energirigtige løsninger. Det gælder både vand- og varmeløsninger. Vi kan altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det betyder, at du får mest ud af din investering, og samtidig kan spare penge på din vand- eller varmeregning. Derudover foretager vi også service på dine ældre og nyere installationer.

Hvis netop din opgavetype mod forventning alligevel ikke skulle være listet her. Så kontakt os endelig. Dette er blot en række eksempler af opgaver, som vi hyppigst foretager.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer