Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Nyt bad og bryggers med Bedre Bad

Går du med tankerne om et nyt badeværelse, eller trænger det gamle bare til en renovation og et facelift? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N er vi nemlig eksperter i opførelser og renovationer af badeværelser. Vi har mange års erfaring i VVS-branchen, og derfor har vi altid gode råd og ideer til skabelsen af drømmebadeværelser.

Uanset hvilken stilart du har i tankerne, så kan vi med garanti være dig behjælpelig! Måske er du typen, som ønsker sig et badeværelse fyldt med smarte funktioner, såsom: berøringsfrie armaturer, duschtoiletter, vandfaldsbrus og nattelys. Måske er du mere traditionel og er blot ude efter et toilet, som opfylder de mest basale krav, men derimod taler til din æstetiske sans på et højere niveau. Skal du have store eller små fliser, skal de ligge vandret, måske lidt ekstra luksus med et indbygget dampbad?

Uanset hvad du måtte have af overvejelser, så har vi garanteret gode råd og tips til det helt perfekte badeværelse. Ofte er der små detaljer, som man ikke overvejer i det store hele, men som kan have monumentale betydninger for badeværelset. Har du måske overvejet om du skal have vandbesparende toiletter installeret, eller måske et blødgøringsanlæg som fjerner kalken i vandet?

Vi har en lille gave til dig. Da vi jo har mange års erfaring i branchen, så ved vi godt at der sjældent er 2 helt ens badeværelser. Derfor har vi samlet nogle indretningstips og gode råd til dig, som vi mener virkelig kan noget specielt.

Mangfoldighed og skræddersyede løsninger

Bedre Bad Odense N står for mangfoldighed i produkter og løsninger, og vi kommer gerne med oplæg der er skræddersyet netop din families ønsker og behov. En del af dette oplæg er blandt andet billeder fra vores tegneprogram, hvor du se kan det færdige resultat af dit badeværelse eller bryggers, før vi påbegynder arbejdet.

Vælger du os som din professionelle samarbejdspartner, så er du garanteret øget velvære og komfort med et ny, flot designet og velindrettet badeværelse. Hele familien vil kunne glædes mange år fremover over de velfungerende rammer og nye, forbedrede funktioner. Og det er ikke kun komforten som øges – boligens værdi øges også, hvilket kan ses, den dag hvor boligen skal afhændes.

Og så er der daglige besparelser – for dagens teknik på badeværelset er indrettet til at forbruge mindst mulig energi og ressourcer. Udover badeværelser indretter vi også bryggerser. Bryggerser er ofte et undervurderet element i ens hjem. Ofte bliver det bare til opbevaring af jakker, og diverse andre elementer, som ikke rigtig fungerer inde i selve boligen. Med den rette vejledning, og den rette VVS’er kan du faktisk nemt gøre bryggerset til en smuk del af dit hjem. Kontakt os, og hør omkring mulighederne for at få skabt et bryggers, som retfærdiggør sin plads i hjemmet, og bidrager positivt til husets samlede indtryk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Vi klarer alle opgaver inden for badeværelser

Vores opgaver spænder vidt: Fra installation eller udskiftning af en enkelt vandhane over installation af nyt vand- og varmeanlæg til totalrenovering af badeværelser. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Vi kan klare det hele, og vi kommer også gerne med gode råd og tips til de raske gør-det-selv typer. Uanset hvilken type af opgave du har, så kan du være sikker på at vi løser den til UG, og vi forlader aldrig et projekt før kunden er 100% tilfreds.

Kun én kontakt gennem projektet

Ved totalentrepriser udarbejder vi prisoverslag eller tilbud på netop det stykke arbejde du ønsker udført. Derefter koordinerer vi hele projektet og de øvrige håndværkere, så du kun behøver at have os som kontaktled.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Vi skaber nye badeværelser over hele Fyn

Vi skaber badeværelser og bryggerser over hele Odense og Fyn.

Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om et nyt badeværelse eller en renovering, så er du meget velkommen til at bestille vores gratis Badtjek.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer