Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Claus Maag og Steen Knudsen
Aut. VVS-installatører – Bedre Bad partnere
Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Vores arbejdsområder

Vi er gode til VVS, Blik, Bad & Bryggers og Energi

Bedre Bad Odense N er autoriseret VVS-installatør, og udfører en bred vifte af opgaver for:

 • Private
 • Erhverv
 • Boligforeninger
 • Vandværker
 • Skoler
 • Offentlige institutioner

Kundetilfredshed er en rigtig vigtig faktor for os. Vi er nemlig bevidste med, at ingen kunder er ens, hvilket både gælder for privat og erhverv. Derfor har alle vores kunder også forskellige præference og behov. Det forsøger vi at imødekomme ved kyndig rådgivning, og opstilling af samtlige relevante løsninger, som netop kan dække de individuelle behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vores primære arbejdsområder

Vi tilbyder alt i VVS-arbejde – herunder installering af større og mindre installationer for privat og erhverv. Hvis du er i tvivl hvilke VVS-opgaver, som vi kan tilbyde dig, så kan du finde mere information om VVS opgaverne.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Blikarbejde

Blik er en af vores største kompetencer, og kan tilbyde alle former for blikarbejde. Det gælder eksempelvis inddækning af kvist, skifertag, tagrender og mange andre typer af opgaver. Hvis du er i tvivl om de mange fordele ved blik, så kan du finde information om blik her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Maag & Knudsen VVS tilbyder også et gratis og uforpligtende Badtjek. Det er bestemt relevant, hvis du render rundt med drømme om et nyt badeværelse. Så om end det gælder renovering, ombygning eller udvidelse, så kan vi hjælpe dig.

Hvis du er i tvivl, om du optimerer dit brug af ressourcer, så kan et Energitjek være relevant for dig. Derudover tilbyder vi også de mest moderne og funktionelle energirigtige løsninger, som netop findes på markedet. Det er muligt, da vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden, og samtidig er BBA Certificeret Energivejleder.

Hvis vores primære arbejdsområder ikke er beskrevet ovenstående, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til besvarelse af spørgsmål. Du kan findes vores kontaktinformationer her. Bedre Bad Odense N er altid imødekommende og engageret.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Læs om totalløsninger

Her har du mulighed for at læse om vores totalløsninger, som vi også tilbyder. Gennem en totalløsning har Bedre Bad Odense N – Maag & Knudsen VVS hele ansvaret. Det betyder, at vi har ansvaret for at opgaven bliver løst til rette tid, pris og kvalitet.

Vi er altså din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Dermed tager vi kontakten til de relevante håndværkere, som er nødvendige. Det kunne eksempelvis være tømrer, elektriker eller murer. Som sagt har vi ansvaret for opgaven, og derfor vælger vi kun håndværkere, som netop lever op til vores egne høje kvalitetskrav.

Du kan altså med totalløsning frigøre en masse tid, som ellers ville holde dig besvær. Med en totalløsning har du færre ting at skulle tage hensyn til i en ellers meget travl hverdag. Du skal blot nyde det endelige resultat.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer