Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Vejledning om energiløsninger

Konsultér din lokale fagmand

Bedre Energi er din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. Maag & Knudsen VVS eller måske bedre kendt som Bedre Bad – Bedre Energi Odense N er din foretrukne fagmand når det kommer til komplette energiløsninger. Vi har mange års erfaring og ved hvad der rører sig indenfor vedvarende energi og grønnere alternativer til strøm og varmekilder – i hvert fald som vi kender dem.

Hos os kan du få rådgivning, der er baseret på den seneste viden – og i vores konkrete løsninger indgår den moderne teknologi, som ikke blot sikrer dig en øget komfort, men også store besparelser. Det vil altså sige at den engangsinvestering man som oftest poster i et nyere og mere energibesparende varmeanlæg, altså er relativt hurtigt tjent ind igen. Både det og så giver det oftest også et bedre indeklima. Dette kan i sig selv være grund nok til at skifte, men derudover at kunne spare mange penge årligt, er jo ikke så dårligt heller.

Vi har styr på vores ting og du kan med fordel drage nytte af vores enorme viden indenfor energioptimering og komplette energiløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Få Energitjek af din bolig

Hos Bedre Energi Odense N får du altid en helhedsorienteret vurdering i forbindelse med tjek af din bolig.

Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang. Med vores store erfaring kan vi ofte anvise mindre ændringer, som fører til optimering og gode besparelser. Vi kan selvfølgelig også lave de store anlæg og sætte dem op så de er selvkørende når vi kører. Det er jo det der er med Bedre Bad – Bedre Energi kædens medlemmer og så Maag & Knudsen VVS selvfølgelig også falder ind under – vi sælger løsninger og ikke bare produkter. Vi leverer, installerer og rydder op efter os selv. Derfor kan vi som nogle af de eneste i Danmark bryste os af at vi har det hele med i prisen og ingen skjulte regninger!

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Totalløsningen – vi styrer hele projektet

Med totalløsning mener vi også, at fra det øjeblik du beslutter at omsætte dine energitanker til handling, så tager vi hånd om det samlede projekt. Vi går helhjertede ind i projektet allerede fra rådgivningsfasen, hvor vi deler ud af vores erfaringer og generelle viden. Vi sørger for, at du får planlagt det absolut bedste projekt, og at det bliver udformet efter dine behov og ønsker.

Herefter sørger vi for at involvere de relevante håndværkere, og koordinere deres arbejdstider. Du slipper altså for bøvlet med, at maleren møder op før mureren. Vi sikrer os også, at leveringen af kvalitetsprodukter ankommer til tiden via vores leverandørnetværk. Du kan være helt sikker på, at vi ikke forlader projektet før det er ført fuldstændigt til vejs ende.

Undervejs i projektet vil du også opdage glæden ved kun at have en enkelt kontaktperson – Nemlig Bedre Bad Odense N. Herved sikrer vi os, at hvis du har nogle indsigelser eller ændringer til projektet, så føres det videre til de relevante personer gennem os. Vi har flere års erfaring med denne form for arbejde, og vi har opdaget at totalløsninger tillader det absolut højeste serviceniveau for kunden hele vejen gennem processen. Du slipper som kunde for bekymringer og besvær -og du bruger et minimum af energi, tid og penge.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Lad os sikre dig den rette energiløsning

Det kan være svært at danne sig et overblik over de forskellige energiløsninger. Flere faktorer spiller en rolle i forhold til fordele og ulemper ved de forskellige energiløsninger for lige netop dig og din bolig. Her spiller hustandens årlige forbrug, boligens antal etager og dens årgang en væsentlig rolle. Desuden spiller isoleringsgraden af boligen også en betydelig rolle. Uanset din situation kan du regne med at vi hos Bedre Bad Odense N – Maag & Knudsen VVS kan hjælpe dig med at finde den energiløsning, der passer lige netop til dig og din boligs behov.

Vi udfører energiløsninger over hele Odense og hele Fyn. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke energiløsninger vi kan klare, så kontakt os endelig! Vi er altid klar på at tage en snak om kundens problemstilling. Herefter tilbyder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Tænk grønt

Når du overvejer at udskifte dit gamle varmeanlæg, kan det oftest betalig at investere i en anden opvarmningsform. Årsagen skyldes at de nye og moderne varmeløsninger i dag er langt mere energi- og miljørigtig. Det resulterer i bedre udnyttelse af ressourcerne og dermed også en billigere varmregning. Desuden nyder miljøet også godt af det.

Når du vælger Bedre Bad Odensen N – Maag & Knudsen VVS som sin professionelle samrbejdspartner, er det din garanti for, at du blver præsenteret for de mest funktionelle og moderne løsninger på markedet. Dermed er du garanteret den største tilfredshed med din investering samtidig med at du får glæde af din energiløsning mange år ud i fremtiden.

Mere om energi- og varmeløsninger:

Herunder finder du links til vores undersider, som indeholder relevante informationer omkring vores forskellige energiløsninger. Her kan du finde inspiration, og indledningsvis læse om hvad vi kan tilbyde. Har du andet i tankerne, end hvad du finder herunder, så står vi klar til at besvare spørgsmål og komme med gode råd.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer