Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Vedvarende energi løsninger – Bliv mere selvforsynende

Interessen for vedvarende energi og vedvarende energiløsninger har været støt stigende gennem de seneste år. Bedre Bad – Bedre Energi Odense N har været med i hele perioden og udført en lang række projekter, der har sikret de enkelte kunder store besparelser og en grøn energimæssig samvittighed. Som Certificeret Energivejleder kan vi levere den overbevisende løsning – tilpasset din ønsker og behov. Det eneste du som kunde skal gøre, er at gøre dig et par tanker omkring hvilken type af vedvarende og grøn energi du vil have installeret. Hos Maag & Knudsen VVS har du mulighed for at blive vejledt i de mange grønne løsninger og muligheder. Vi er certificerede og meget kompetente. Vi dækker hele Odense og det meste af Fyn. Så vi kan sagtens komme ud til dig og kigge på mulighederne sammen.

Miljørigtige og energibesparende varmeløsninger

Her kan du læse mere omkring nogle af de energikilder vi installerer for vores kunder. Især solvarme er en billig og meget miljøvenlig varmekilde når den er installeret. Lad solen gøre arbejdet og varme panelerne op, så kan solens varme ovenikøbet generere billig strøm til husstanden. Vi her hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N tror mere og mere på solvarme som en holdbar og miljørigtig energikilde. Vi har mange års erfaring med installation af solvarme og ved hvordan den optimale placering af solvarme panelerne findes på husets tag. En ideel placering af solvarmeanlæggets paneler er altafgørende for den optimale effekt af solvarme anlægget. Hvis ikke solvarmeanlægget placeres korrekt og eller på en tagryg hvor der ikke er mest mulig sol i løbet af dagen, så får man bare ikke optimal effekt ud af anlægget. Tilmed kan det nævnes at det heller ikke bør placeres i skyggen af træer eller anden bebyggelse.

Varmepumper er også en god mulighed for noget billig varme i boligen. Vi har i Bedre Bad – Bedre Energi kæden en masse gode tilbud på varmepumper som både er billige i strøm og som kan generere en masse billig el og varme til boligen. Når det kommer til varmepumper, findes der mange forskellige typer. Til boligopvarmning er de typiske varmepumper:

 • Jordvarme – Varmen hentes fra jorden via 300 meter lange jordslanger. Herefter pumpes varmen ind i huset. Primært til radiatorer.
 • Udeluft – Varmen hentes fra luften udenfor. Herefter kompresses den, hvilket skaber energi og varme, og det kan så opvarme vandet til radiatorer eller til gulvvarme.
 • Luft til luft – Luft udefra suger ind og sættes under tryk. Herefter ”trækkes” energien ud, og denne kan bruge til at opvarme indblæsningsluft.

Investerer du i en varmepumpe, kan du spare op til 50% på den årlige varmeregning.

Kontakt os gerne hvis du ønsker mere info omkring varmepumper eller en mere vedvarende energikilde til din bolig.

Du kan her læse mere omkring nogle forskellige varmekilder:

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Bliv helt energitjekket

Med den rigtige vejledning er der penge i vedvarende energi – men hvor meget kan du spare? Et besøg af din lokale Bedre Energi-vejleder hos Bedre Bad Odense N kan hjælpe dig med at blive energitjekket.
Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i boligen. Ofte kan en energirigtig løsning finansiere andre forbedringer i boligen.

Vi er totalleverandør i ordets bredeste betydning: Leverer grønne energiløsninger – fra idefase til nøgleklar installation. Her får du den rigtige rådgivning og du behøver ikke at røre en finger. Vi sørger for alle de praktiske funktioner i processen, og garanterer et kvalitetsprodukt hver eneste gang. Vi forlader aldrig et projekt før installationen står 100% klar, og kunden er tilfreds. Vores kompetente medarbejdere sørger efterfølgende for oprydningen og serviceringen af din energikilde.

Book dit Energitjek allerede i dag. Vi laver Energitjek over hele Odense og Fyn.

Mere om energi- og varmeløsninger:

Her finder du links til vores andre sider, som relaterer sig til energi- og varmeløsninger. DU finder både alternative løsninger og traditionelle energikilder, samt gode råd omkring energi og varme.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer