Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Toiletter med specielt design og forskellige funktionaliteter

Udvalget af toiletter hos Bedre Bad Odense N har aldrig været større!

Alle ønsker det personlige badeværelse – med sin helt egen udformning og indretning. Også toilettet skal naturligvis designmæssigt passe ind i og være med til at understøtte det ønskede udtryk. Hos Bedre Bad Odense N giver vi dig valgmulighederne: Vi har det store brede program.

Her på siden kan du blive klogere på de funktioner og typer af toiletter der findes, som toiletter med vandsparefunktion, med dusch eller berøringsfri skyl. Kender du allerede dit behov, så kan du gå direkte til webshoppen her.

Vi har mange års erfaring med montering af en bred vifte af forskellige toiletter. Lige fra de helt traditionelle til de mere teknologiske.

Vi sikrer dig de bedste vandbesparende toiletter, som på lang sigt vil give dig et reduceret vandforbrug. Det er noget, som kan ses på den årlige vandregning, og det gør at din investering relativt hurtigt tjener sig selv ind igen. Et rindende toilet kan koste dig mange penge på vandregningen hvert eneste år, så tøv ikke med at kontakte os, og få det fikset i en fart!

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Toiletter – stående eller væghængte

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Og vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med duschfunktion?

Hos os kan du få rådgivning om de forskellige løsninger og de fordele, som de byder på.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Toilettet har fået udvidede funktioner

Hos Bedre Bad Odense N kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.

 • Vandsparefunktion
  Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt
 • Berøringsfri skyl
  Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret
 • Dusch funktion
  Med de nye toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir
Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit One afmontering

Kontakt os for montering af toilet

Du skal ikke stå og selv bøvle med arbejdet selv – Kontakt os på tlf. 66 18 04 57.

Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en GARANTI og forsikring. 

Bemærk: Når du køber toilet hos os, så er prisen inklusiv levering og montering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Totalløsning af toilet

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N arbejder vi nemlig med totalløsninger. Dvs. at vi står for alt det praktiske i forbindelsen med monteringen af dit nye toilet. Du skal blot læne dig tilbage, og vente på at dit nye toilet er færdigmonteret og klar til første skyld.

Vi sørger for levering af et førsteklasses kvalitetstoilet, og vi sikrer os at det ankommer til tiden og uden skader.

Herefter står vi for håndteringen af de forskellige håndværkere, som er nødvendige for at sikre en ordentlig montering af dit nye toilet. Vi koordinerer håndværkerne, så de møder op til de rigtige tidspunkter, således at vi hurtigst muligt kan få det nye toilet installeret på dit badeværelse.

Herefter sikrer vi en grundig oprydning, og vi forlader ikke projektet før du er 100% tilfreds med resultatet.

Som sagt følger der en garanti og en forsikring med på dit nye toilet, så vi kan sikre os at det fungerer 100% som det skal mange år ud i fremtiden. Lad os stå for monteringen af dit nye toilet, så slipper du for kvaler.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer