Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Den nemmeste vej til dit nye drømmebadeværelse

Bedre Bad er lig med transparens

Når du forhandler et nyt badeværelse med Bedre Bad – Bedre Energi Odense N, så skal du være klar over at vi arbejder med konceptet totalløsning. Det første du vil bemærke i forbindelse med dette koncept, er at vores priser indledningsvis godt kan virke højere end vores konkurrenters. Årsagen til dette er, at vores priser er alt inklusivt. Og ja du læste rigtigt, der står faktisk ALT inklusivt. For at uddybe lidt nærmere, så betyder dette er vores priser er inklusive rådgivning, levering, montering/installation, servicering og efterfølgende oprydning. Du kan altså være sikker på, at den pris vi aftaler, er den pris du betaler. Vi arbejder nemlig ikke med skjulte gebyrer eller ekstra regninger, som først bliver sendt efter færdigt projekt. Vi bryster os af at være en af de eneste VVS-installatører i hele Danmark, som kan sige at vores kunder aldrig modtager ekstra eller skjulte regninger, og at vores priser er fuldstændigt transparente.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Fordelene ved at vælge os

Vores transparente priser er langt fra den eneste fordel ved at vælge en totalløsning. Totalløsningen betyder nemlig også, at vi overtager alle praktiske opgaver i forbindelsen med skabelsen af dit nye badeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler dine drømme til virkelighed. Vi sørger nemlig via vores store leverandørnetværk for, at du får tilsendt kvalitetsmaterialer i rette mængde, kvalitet og til rette tid. Herefter koordinerer vi indsatsen fra A-Z. Det vil sige, at vi indleder processen med at tegne et overskueligt indretningsforslag og håndterer al planlægning og koordinger af de nødvendige håndværkere til projektet. Afslutteligt sørger vi for den afsluttende finish og oprydning.

Du skal med andre ord blot læne dig tilbage, og glæde dig til at slå dørene op til et funklende nyt badeværelse. En yderligere bonus er, at du undervejs i hele projektet kun vil have én kontaktperson. Da vi sørger for alle praktiske opgaver, skal du blot komme til os, hvis du har nogle ændringer eller spørgsmål til processen. Vores erfaring siger os, at denne løsningsmetode er den mest effektive, og samtidigt den mest behagelige for vores kunder. Det tillader os at sikre et højt serviceniveau og et fokus på kvalitet hele vejen gennem projektet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Lad dig inspirere i vores badeværelsesudstilling:

Drømmer du om et nyt badeværelse, men er usikker på, hvordan det skal se ud? Besøg vores 600 m2 badeværelsesudstilling i Middelfart,, hvor du kan udforske et bredt udvalg af komplette badeværelser, møbler, tilbehør og meget mere. Fra små, funktionelle løsninger til luksuriøse badeværelser med et væld af funktioner, vi har noget for enhver smag. Vores badeværelseseksperter står klar til at hjælpe dig med inspiration og gode tips, så du kan realisere dine badeværelsesdrømme. Vi tilbyder også 3D-visualisering og en helhedsorienteret tilgang, der inkluderer rengøringsvenlighed og energieffektivitet. Kom forbi og start din badeværelsesdrøm i dag!

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit One afmontering

Find Dit Perfekte Toilet hos Bedre Bad Odense N: Funktion, Design og Bæredygtighed

Hos Bedre Bad Odense N finder du et bredt udvalg af toiletter, der passer til ethvert badeværelse. Uanset om du ønsker et stående eller væghængt toilet, traditionelt design eller teknologiske innovationer som vandsparefunktion, berøringsfri skyl, eller duschfunktion, har de den rette løsning til dig. Med mange års erfaring i montering af forskellige toiletter, tilbyder de, de bedste vandbesparende toiletter, der kan reducere dit vandforbrug og spare penge på din vandregning. Deres totalløsning inkluderer alt fra levering af et førsteklasses kvalitetstoilet til koordinering af håndværkere og grundig oprydning, alt sammen med en garanti og forsikring. Læs mere om de forskellige toiletmuligheder og find den løsning, der passer bedst til dit hjem.

God inspiration og ærlig rådgivning

Bedre Bad Odense N har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Og så kan du være sikker på en kompetent rådgivning, hvor vi er hudløse ærlige. Vi har mange års erfaring med badeværelser, og vi står altid klar til at rådgive dig, så du ender med den bedste badeværelsesløsning.

Hos Bedre Bad Odens N er du garanteret at møde veluddannede og kompetente medarbejdere. Det er vores målsætning altid at udføre arbejdet i en høj kvalitet og til den aftalte tid og pris. Vi sætter altid en ære i at overholde vores aftaler, betingelser og leveringstider. Vi forlader heller ikke dit hjem før arbejdet er helt færdigt, der er ryddet op og badeværelset er klar til at blive taget i brug.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer