Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

VVS-installatør i Næsby

Maag & Knudsen VVS er din professionelle VVS-installatør. Vores viden og erfaring betyder, at vi kan tilbyde utallige løsninger af VVS-opgaver for dig. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os BBA Certificeret Energivejleder. Det betyder, at uanset opgavens omfang eller størrelse, så er kvaliteten af udførelsen i top. Vi har nemlig store krav til os selv, og uanset hvilken af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som du måtte møde gennem projektforløbet, så vil du få oplevelsen af stort engagement.

Bedre Bad – Odense N tilbyder VVS-løsninger til både privat og erhverv. Indenfor erhverv kunne med fordel nævnes følgende:

 • Handels- og produktionsvirksomheder
 • Vandværker
 • Offentlige institutioner
 • Foreninger

Hos Maag & Knudsen VVS er vi nemlig bevidste om, at ingen af vores kunder er ens. Derfor har alle vores kunder forskellige præferencer og behov. Dette forsøger vi at imødekomme gennem kyndig rådgivning gennem hele projektforløbet. Vi er nemlig din professionelle samarbejdspartner.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Disse VVS-opgaver løser vi

Nedenfor har vi listet en række af de VVS-opgaver, som vi for nyligt har løst. Hvis din opgave ikke er en del af listen, så kan du altid kontakte os. Vi kan med garanti løse din opgave alligevel.

Vi tilbyder blandt andet løsning af følgende opgaver:

 • Varmeinstallationer og vandinstallationer
 • Gaskeder og oliekedler
 • Radiatorer og radiatortermostater
 • Varmepumper
 • Fjernvarme og jordvarme
 • Ventilationer

Som sagt er dette blot et lille udsnit af de mange forskellige typer af VVS-opgaver, som vi kan løse for dig. Dette giver altså blot et overblik over de mange forskellige kompetencer, som vi besidder hos Maag & Knudsen VVS – Bedre Bad Odense N.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Opret en serviceaftale

Bedre Bad – Odense N tilbyder ligeledes service på dine allerede installerede installationer og anlæg. Vi tilpasser altid vores service efter netop dine behov. Gennem et serviceaftale hos os vil du få besøg af en vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vi gå gennem installationen eller anlægget fra a til z. Hvis det er nødvendigt, så skifter vi selvfølgelig de nødvendige komponenter, som er udsat for slitage. Derudover foretager vi også relevante beregninger, så vi kan tjekke, om det skulle være relevant at ændre på installationen eller anlægget.

Gennem serviceaftale har du altså mulighed for at øge levetiden på dine installationer. Samtidig har du mulighed for at udnytte dine ressourcer optimalt. En optimal udnyttelse af ressourcer påvirker flere ting positivt. Først og fremmest har du mulighed for at spare penge på din vand- eller varmeregning. Derudover er det også positivt for miljøet, hvilket kommer de senere generationer til gode.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Vi løser VVS-opgaver i Odense og på hele Fyn

Vi udfører VVS opgaver over hele Odense og Fyn – fra Assens til Nyborg og fra Fåborg til Kerteminde. Kontakt os for en snak om din opgave.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer