Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Gratis Badtjek – Hjælp til ombygning

Få en god start på et nyt badeværelse

Vidste du at af dit badeværelse er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter, hvis man sammenligner med boligens andre rum? Det kræver derfor oftest en større investering, når man går rundt med badeværelsesdrømme. Det betyder samtidig, at du skal forlange størst mulig glæde af din investering. Det kan du løse via et badtjek, som giver dig overblik over de muligheder, som netop passer bedst til dig.

Der er en sammenhæng mellem badeværelse og komfort. Et moderne og funktionelt badeværelse øger alt andet end lige boligens samlede komfort. Vi oplever samtidig oftest, at et moderne badeværelse påvirker boligens samlede værdi positiv. Ligeledes får familiemedlemmer, også stor glæde af et velfungerende badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Book dit Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

  Når man går rundt med drømmen om et nyt badeværelse, så er der en bred vifte af muligheder, som man skal overveje. Derfor har vi nedenfor listet en række af de eksempler, som vores kunder oftest bruger lang tid på at overveje:

  • Valg af materialer
  • Valg af badeværelsesmøbler
  • Funktionaliteten
  • Farver

  Det kan være uoverskueligt at navigere rundt omkring de mange nødvendige valg, som skal træffes. Derved kan et badtjek være behjælpelig langt hen ad vejen. Et badtjek kan give dig overblik og klarhed. Ligeledes har du mulighed for at få opstillet de mange fordele og ulemper, som opstår ved valg af forskellige materialer og badeværelsesmøbler.

  Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

  Bestil et gratis Badtjek i dag

  Når du kontakter Maag & Knudsen VVS – Bedre Bad i Odense N har du mulighed for at bestille et badtjek i dag. Hos os er et badtjek ganske gratis uforpligtende. Vi ønsker blot, at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse, uanset hvor langt du er med processen i dag. Selvom vores badtjek er gratis og uforpligtende, så kan du med fordel stadig forvente højt engagement fra en af vores dygtige medarbejdere.

  Du har sikkert bemærket, at der er op til flere VVS-virksomheder, som tilbyder et gratis og uforpligtende badtjek. Du skal dog være opmærksom på, at du bør vælge en professionel VVS-installatør med mange års erfaring. Årsagen er blandt andet, at hvis din VVS-installatør ikke har den tilstrækkelig viden, så bliver du samtidig ikke præsentereret for de mange muligheder, som du kan have med i overvejelserne. Det betyder samtidig, at du kan risikere ikke at få det optimale ud af din investering. Du kan trygt stole på Maag & Knudsen VVS – Bedre Bad Odense N. Her har vi mange års erfaring og viden. Desuden er vi en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Vi er fordelt udover hele Danmark, og kan nemt tilgå ny viden gennem vores sparring blandt vores dygtige kollegaer. Du kan derfor med et badtjek gennem os bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet i dag.

  Når du booker et gratis og uforpligtende badtjek, så får du besøg af én af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra a til z. Det gælder altså alt fra klinker, brusekabine, vask mv. Løbende vil vores medarbejdere noterer relevante overvejelser ned, og du har samtidig mulighed for løbende at stille tvivlsspørgsmål. Hvis det er nødvendigt, så foretager vi også relevante beregninger.

  Nedenfor har du mulighed for at indtaste dine oplysninger, så du kan bestille dit gratis og uforpligtende badtjek allerede i dag. Hvis du ikke har fået nok information her på siden, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

  Læs mere om:

  Herunder finder du links til andre undersider, som relaterer sig til badeværelset. Vi har samlet en god portion af information, som du med fordel kan læse.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 66 18 04 57
  vvs@maagogknudsenvvs.dk

  Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer