Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Energi – optimale energiløsninger i Odense og omegn

Maag & Knudsen VVS også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi Odense N, kan hjælpe dig med alle energiopgaver, som du måtte have. Vi har mange års erfaring med løsning af diverse energi- og varme opgaver for både private og erhvervskunder. Søger du rådgivning omkring diverse energikilder, og dine personlige muligheder for at energioptimere din bolig eller virksomhed, så er vi altid klar på at tage en snak.

Hos mange af vores kunder har energioptimeringen af deres bolig/virksomhed været helt og aldeles essentielt, da det har ført til energibesparelser på flere tusinde kroner! Dette er noget langt de fleste danske boligejere kan forstå. Vi gør det nemlig muligt at spare på den dyre energi, samtidigt med at boligen bliver mere miljørigtig, og forbruger færre ressourcer til samme opgaver.

Vi har erfaring med et væld af forskellige energiløsninger. Det er både de helt traditionelle energikilder, såsom oliefyr og naturgas, samt alternative og miljørigtige energiformer såsom: Fjernvarme, solvarme, jordvarme og pillefyr. Vi er som sagt specialister i energioptimering, og generelt gode til at skabe bedre og grønnere energiløsninger for vores kunder.

Har du lyst til at omlægge din primære energikilde til noget mere grønt, vedvarende og miljørigtigt så tag fat i Bedre Bad – Bedre Energi Odense N. Vi laver energioptimering i hele Odense og en stor radius ud fra Odense, og selvfølgelig i den nordlige del af Odense. Så er du i markedet efter en energioptimering til huset eller en ejendom du ejer, så kontakt os.

Vi er altid opdaterede på de nyeste regler og vilkår indenfor energioptimering. Det være sig skatteforhold, fradrag og afdrag.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Hvilken energiløsning skal du vælge?

Lad dit forbrug, økonomien og kravet til komfort bestemme. Vi hjælper dig med råd og vejledning i processen. Når du samarbejder med Bedre Bad – Bedre Energi kæden så er hele installationen af den nye energikilde en del af løsningen. Vi projekterer og installerer energiløsninger for private og erhverv i hele Odense og over hele Fyn.

Besparelser og godt miljø – vi glæder os til din opgave!

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Vi skaber de smarteste energiløsninger til dig!

Vi forsøger altid at skabe de smarteste og mest effektive energiløsninger til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi installerer den løsning, som skaber mest muligt værdi for kunden og forbruger mindst mulige ressourcer i processen. En løsning som vi ofte har erfaret skaber høj værdi for vores kunder, er installation af alternative energikilder. Det skyldes at en investering i en alternativ energiløsning relativt hurtigt tjener sig selv ind igen. I den lange bane vil man nemlig oftest opleve markante reduktioner i energiregningen, når man skifter fra en traditionel energikilde til en bæredygtig energikilde. Det gør sig faktisk gældende både for det private og for erhvervslivet.

Tidligere har vi erfaret, at løsninger med varmepumper og solvarme kan gøre bygninger helt – eller delvist selvforsynende med strøm. Det skaber en stor uafhængighed for ejeren, samtidigt med at det skåner miljøet. Det er hvad vi kalder en ultimativ win-win situation. Som erhvervsdrivende kan man også finde markedsføringsmæssige fordele i, at kunne brande sig selv med CO2 neutrale bygninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Rressource og tidskrævende?

Tænker du lige nu at det lyder da meget godt, men også meget ressource og tidskrævende? Så har vi faktisk den helt perfekte løsning til dig. Vi tilbyder nemlig at udføre projektet som en totalløsning. En totalløsning vil sige, at vi overtager alt logistikken med leveringer og koordineringen af håndværkere. Ja faktisk overtager vi alle praktiske processer, og du vil kun have en enkelt kontaktperson. Det betyder også, at den pris vi finder frem til indeholder alle omkostninger. Du vil altså ikke opleve nogle skjulte eller ekstra omkostninger, når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Odense N.

Lyder det bare en smule interessant? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan garanteret hjælpe dig frem til den bedste løsning!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer