Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Claus Maag og Steen Knudsen
Aut. VVS-installatører – Bedre Bad partnere
Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Om virksomheden

Bedre Bad Odense N – Maag & Knudsen VVS er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Energivejleder og BBA Certificeret Vådrumsinstallatør. Dette er vi meget stolte af, hvilket ligeledes er din garanti for, at opgaverne bliver løst med den rigtige udførelse med stort engagement i høj kvalitet.

Nedenfor har vi listet en række punkter, som du med fordel kan være sikker på at få gennem os:

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Opdateret viden og knowhow

Bedre Bad Odense N følger udviklingen nøje og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og kæler for den mindste detalje.

Derudover er vi en del af kæden Bedre Bad – Bedre Energi. Vi er en lang række af medlemmer, som er fordelt over hele Danmark. Derfor har vi altid nem adgang til den nyeste viden, om end det gælder valg af materialer, eller blot den nyeste lovgivning. Det er din garanti for, at vi altid kan tilbyde de nyeste funktionelle løsninger, som findes på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Aftaler overholdes

Det er altid vores målsætning, at udføre færdigt arbejde til aftalt tid i rette kvalitet. Vi sætter derfor en ære i at overholde vores aftaler, betingelser og leveringstider – og vi forlader ikke dit hjem før arbejdet er færdigt, og der er ryddet op efter os.

Dette er blot nogle af de punkter, som du er sikker på at få ved et valg af os, som din professionelle samarbejdspartner. Fælles for alle opgaver er, at de bliver løst med stort engagement i høj kvalitet. Det er en del af vores DNA.

Hos Bedre Bad sikrer vi os alt virker optimalt inden vi går.

Her arbejder vi:

Over hele Odense og hele Fyn.

Bedre Bad Odense N er altid imødekommende, og du kan frit kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, og at vi kan være din samarbejdspartner ud i fremtiden.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer