Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Bliv klogere på gulvvarme

God varmefordeling og økonomiske fordele

Giv din bolig ekstra komfort med gulvvarme. Og vær ikke bange for din varmeøkonomi – for gulvvarme er slet ikke så dyr i drift, som det påstås. Det var engang at gulvvarme var dyrt. Det skyldes de gamle anlæg som kun er i få af de danske hjem, fordi dem der fik det installeret var nogle af de første til at få gulvvarme. Nu om dage er anlæggene blevet meget bedre og omkostningerne til gulvvarme er derfor minimale. Det giver en god og lækker varme som bliver fordelt perfekt over hele boligens gulv og så er det også økonomisk fordelagtigt fordi rummet hurtigere opnår den temperatur det skal have.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Bedre varmefordeling og mindre varmeforbrug

Gulvvarme fordeler varmen i det enkelte rum langt bedre end ved brug af den traditionelle radiator. Fordelingen er faktisk så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturen. Opvarmningen sker nemlig nedefra i rummet – og ikke oppefra som med en radiator. Og vi ved jo allesammen at varme stiger op ad, og netop derfor giver det ikke mening, at gamle huse har radiatorer oppe i loftet.

Vidste du, at med en temperaturindstilling på 20 grader på din gulvvarme, føles rummet som om, at temperaturen er 22 grader? Du bruger altså mindre energi og får besparelser på varmeregning – helt uden at bemærke det.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Ingen pladskrævende radiatorer

Har du gulvvarme, så slipper du for pladskrævende radiatorer. Så får du ekstra plads til indretning og kan stille hjørnesofaen tættere på væggen. Det er ved mange ombygningsprojekter en stor irritationsfaktor, hvis man har de gamle radiatorer, for de optager plads og er ikke særlige kønne. Selvfølgelig kan radiatorerne beklædes med en radiatorskjuler, men så stiger energiregningen, da varmen skal skrues op for at trænge igennem radiatorskjuleren.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme – forskellige typer varmekilder

Et gulvvarmesystem kan fungere sammen med et stort antal forskellige typer varmekilder. Du kan køre med gulvvarme, hvis du f.eks. har oliefyr, naturgasfyr eller fastbrændselsfyr.

Du kan spare ekstra meget og være ekstra miljøvenlig, hvis systemet tilsluttes et jordvarmeanlæg. På denne måde er det jordens varme der varmer rørslangerne op. I rørslangerne løber der vand og det er det opvarmede vand der bliver sendt ind i gulvvarmeanlægget som giver den her dejlige og billige varme. Kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør hvis du vil have råd og vejledning omkring gulvvarme eller en af de mange andre varmekilder vi kan hjælpe dig med.

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss Ally gulvvarme app

Forskellige typer af gulvvarmeanlæg

Når nu du skal til at vælge dit nye gulvvarmeanlæg, så bør du kende til de forskellige typer af anlæg, som findes på markedet i dag. Som udgangspunkt er der 2 typer gulvvarmeanlæg. Der findes el baseret og vandbaseret gulvvarme. Begge typer kommer med fordele og ulemper.

Som udgangspunkt er el gulvvarme det billigste anlæg at etablere og installere. På længere sigt er el gulvvarmen dog dyrere i drift end det vandbaserede anlæg. Vandbaseret gulvvarme er også mere miljø- og energirigtig på den lange bane. Når du skal vælge mellem de forskellige typer af gulvvarme, så er der flere faktorer som du bør overveje. F.eks. kan du overveje husstandens årlige forbrug, antal etager i boligen, boligens årgang og graden af isolering. Har du brug for hjælp til denne del, så har vi hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N kyndige medarbejdere, som står klar til at assistere dig. VI gennemgår meget gerne de vigtigste overvejelser med dig, så vi kan sikre dig den bedste løsning til dit behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Her installerer vi gulvvarme

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme over hele Odense og hele Fyn. Derfor kan du også med god ro i maven bare kontakte os hvis du har brug for en snak over telefonen omkring dine muligheder – og skulle det blive nødvendigt så kommer vi også gerne ud og besigtiger dine muligheder for gulvvarme og alternative energikilder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 18 04 57
vvs@maagogknudsenvvs.dk

Claus Maag og Steen Knudsen, Maag og Knudsen vvs, Bedre Bad og energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer