INDRETNINGSTIPS TIL BADEVÆRELSET

Dit nye badeværelse skal naturligvis være indrettet og udstyret – lige efter din tanker og idéer. For du vil gerne sætte dit præg på det og have det personlige badeværelse.

Alligevel er der et nogle tips, som er gode at tage med i overvejelserne omkring det nye badeværelse. Her er nogle af dem:

  • Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
  • Væghængte møbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og letter rengøringen.
  • Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
  • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher og kroge kan udnyttes med hjørnehylder.
  • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
  • Håndklædetørrer er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores indretningstips, eller bare har generelle forespørgsler, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at besvare spørgsmål og hjælpe til hvor de kan.

Inspiration til badeværelset

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense N er vi specialister i at skabe personlige og inspirerende badeværelser. Når det kommer til indretningen af dit nye badeværelse, så er det i store træk kun fantasien som sætter grænserne. Uanset størrelsen på dit badeværelse, så er muligt at skabe et personligt og smukt badeværelse. Vi har efterhånden designet og installeret et væld af forskelligartede badeværelser, hvilket giver os en vis erfaring inden for opgaven. Derfor kan du med fordel kontakte os, og høre hvilke ideer og råd vi kan give.

Du finder vores kontaktinformationer lige her. Alternativt kan du vælge at bestille et gratis badtjek. Med et gratis badtjek, får du sendt en kyndig fagmand ud til din bolig, hvor denne vil foretage en grundig gennemgang af dit nuværende badeværelse. Ud fra denne gennemgang, vil du blive få opstillet nogle forskellige muligheder. Hvis det lyder interessant, så finder du et link til kontaktformularen for et gratis badtjek nederst på siden.

Alternativt kan du allerede nu gå i gang, med at tegne dit eget badeværelse. Det foregår via vores online tegneprogram, som du også finder et link til nederst på siden. Heri kan du lege med et væld af forskellige muligheder, og du kan yderligere få opstillet din tegning i en 3D model, så du bedre kan få fornemmelsen af dit arbejde. Uanset hvilket alternativ du vælger, eller om du vælger begge metoder, så er vi klar til at gøre din drøm til virkelighed. Vi kan garantere dig et nyt badeværelse, som er lavet i allerbedste kvalitet. Det væres sig uanset om, du skal have renoveret det gamle, eller skabt et helt nyt badeværelse fra bunden.

Kunne du tænke dig at se nogle badeværelsesløsninger som allerede er skabt? Så kan du trykke her for inspiration, og komme ind på Bedre Bads hovedside, hvor du kan se nogle af de løsninger vi har opstillet rundt om i landet. Herinde kan du finde inspiration hvilke badeværelsesmøbler du skal vælge, se hvordan forskellige typer af fliser spiller sammen med forskellige toiletter og armaturer. Faktisk er det så nemt, at vi her har samlet alt den inspiration du har brug for, og som du kan anvende i skabelsen af dit eget drømmebadeværelse.

Læs mere om: