VVS-installatør i Næsby

Maag & Knudsen VVS er din professionelle VVS-installatør. Vores viden og erfaring betyder, at vi kan tilbyde utallige løsninger af VVS-opgaver for dig. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os BBA Certificeret Energivejleder. Det betyder, at uanset opgavens omfang eller størrelse, så er kvaliteten af udførelsen i top. Vi har nemlig store krav til os selv, og uanset hvilken af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som du måtte møde gennem projektforløbet, så vil du få oplevelsen af stort engagement.

Bedre Bad – Odense N tilbyder VVS-løsninger til både privat og erhverv. Indenfor erhverv kunne med fordel nævnes følgende:

  • Handels- og produktionsvirksomheder
  • Vandværker
  • Offentlige institutioner
  • Foreninger

Hos Maag & Knudsen VVS er vi nemlig bevidste om, at ingen af vores kunder er ens. Derfor har alle vores kunder forskellige præferencer og behov. Dette forsøger vi at imødekomme gennem kyndig rådgivning gennem hele projektforløbet. Vi er nemlig din professionelle samarbejdspartner.

Disse VVS-opgaver løser vi

Nedenfor har vi listet en række af de VVS-opgaver, som vi for nyligt har løst. Hvis din opgave ikke er en del af listen, så kan du altid kontakte os. Vi kan med garanti løse din opgave alligevel.

Vi tilbyder blandt andet løsning af følgende opgaver:

  • Varmeinstallationer og vandinstallationer
  • Gaskeder og oliekedler
  • Radiatorer og radiatortermostater
  • Varmepumper
  • Fjernvarme og jordvarme
  • Ventilationer

Som sagt er dette blot et lille udsnit af de mange forskellige typer af VVS-opgaver, som vi kan løse for dig. Dette giver altså blot et overblik over de mange forskellige kompetencer, som vi besidder hos Maag & Knudsen VVS - Bedre Bad Odense N.

Opret en serviceaftale

Bedre Bad – Odense N tilbyder ligeledes service på dine allerede installerede installationer og anlæg. Vi tilpasser altid vores service efter netop dine behov. Gennem et serviceaftale hos os vil du få besøg af en vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vi gå gennem installationen eller anlægget fra a til z. Hvis det er nødvendigt, så skifter vi selvfølgelig de nødvendige komponenter, som er udsat for slitage. Derudover foretager vi også relevante beregninger, så vi kan tjekke, om det skulle være relevant at ændre på installationen eller anlægget.

Gennem serviceaftale har du altså mulighed for at øge levetiden på dine installationer. Samtidig har du mulighed for at udnytte dine ressourcer optimalt. En optimal udnyttelse af ressourcer påvirker flere ting positivt. Først og fremmest har du mulighed for at spare penge på din vand- eller varmeregning. Derudover er det også positivt for miljøet, hvilket kommer de senere generationer til gode.

Vi løser VVS-opgaver i Odense og på hele Fyn

Vi udfører VVS opgaver over hele Odense og Fyn – fra Assens til Nyborg og fra Fåborg til Kerteminde. Kontakt os for en snak om din opgave på tlf. 66 18 04 57 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..