Sådan forløber et typisk opgaveforløb hos os

Forløbet er naturligvis afhængigt af, hvilken type og størrelse opgave der er tale om:

 1. Det indledende møde
  Ved det indledende møde er det dig der fører ordet - og os der lytter. Det er her du uforpligtende kan fortælle om dine ønsker og behov. Og sammen gennemgår vi de muligheder der er for at føre det hele ud i livet. Vi kan typisk give et overslag, så du kan vurdere om vi i fællesskab skal gå videre med sagen.
 2. Tilbud og ordrebekræftelse
  Efter vores møde udarbejder vi en tidsplan og et fast tilbud. Er der tale om et badeværelsesprojekt laver vi gerne et indretningsforslag, der er også mulighed for 3D-visualisering mod merbetaling, som vi præsenterer i vores Bedre Bad Studio. Ved ordre refunderes prisen for indretningsforslaget. Efter præsentation af indretningsforslaget gennemgår vi tidsplan og tilbud for eventuelle tilpasninger, og vi sender en ordrebekræftelse til gennemsyn og underskrift.
 3. Forberedelse
  Når alt er afklaret, bestiller vi materialer og foretager den nødvendige planlægning, så opgaven kan udføres effektivt.
 4. Udførelse
  Opgaven udføres og bliver fulgt helt til dørs. Ved tekniske installationer giver vi dig en grundig instruktion i alle betjeningsforhold. Og når vi går, rydder vi op efter os!
 5. Kvalitetssikring
  Vi udfører løbende kvalitetssikring på udført VVS-arbejde med VVS Q-kontrol som kontrolinstans. VVS Q-kontrol overvåger VVS-installatørernes kvalitetsstyringssystemer, og er din sikkerhed for høj kvalitet i arbejdet.

Vi leverer et godt stykke arbejde - hør vores kunder

Du er i øvrigt altid velkommen til at ringe til nogle af vores andre kunder og forhøre dig om, hvem vi er og hvordan vi arbejder. Referencer udleveres efter aftale.

Vi er klar til at skabe dit nye badeværelse – ligesom vi har skabt masser af badeværelser hos kunder over hele Odense og Fyn.