OM VIRKSOMHEDEN

Bedre Bad Odense N – Maag & Knudsen VVS er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Energivejleder og BBA Certificeret Vådrumsinstallatør. Dette er vi meget stolte af, hvilket ligeledes er din garanti for, at opgaverne bliver løst med den rigtige udførelse med stort engagement i høj kvalitet.

Nedenfor har vi listet en række punkter, som du med fordel kan være sikker på at få gennem os:

Opdateret viden og knowhow

Bedre Bad Odense N følger udviklingen nøje og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og kæler for den mindste detalje.

Derudover er vi en del af kæden Bedre Bad – Bedre Energi. Vi er en lang række af medlemmer, som er fordelt over hele Danmark. Derfor har vi altid nem adgang til den nyeste viden, om end det gælder valg af materialer, eller blot den nyeste lovgivning. Det er din garanti for, at vi altid kan tilbyde de nyeste funktionelle løsninger, som findes på markedet.

Aftaler overholdes

Det er altid vores målsætning, at udføre færdigt arbejde til aftalt tid i rette kvalitet. Vi sætter derfor en ære i at overholde vores aftaler, betingelser og leveringstider – og vi forlader ikke dit hjem før arbejdet er færdigt, og der er ryddet op efter os.

Dette er blot nogle af de punkter, som du er sikker på at få ved et valg af os, som din professionelle samarbejdspartner. Fælles for alle opgaver er, at de bliver løst med stort engagement i høj kvalitet. Det er en del af vores DNA.

Her arbejder vi:

Over hele Odense og hele Fyn.

Bedre Bad Odense N er altid imødekommende, og du kan frit kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig, og at vi kan være din samarbejdspartner ud i fremtiden.