OM OS

Maag & Knudsen VVS er en moderne VVS-virksomhed med erfarne og dygtige fagfolk. Vi har mange års erfaring og viden, og kan tilbyde en bred vifte af opgaver. Nedenfor har du mulighed for at se, hvilke typer af opgaver, som vi kan tilbyde dig.

Vi udfører alt arbejde inden for:

  • VVS og blik

  • Badeværelse og bryggers

  • Energiløsninger – herunder vand og varme


Vi er med i kæden Bedre Bad – Bedre Energi – Danmarks største kæde af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der laver badeværelser og bryggers i totalløsning.

Vi skaber professionelle VVS-løsninger over hele Odense og hele Fyn. Hos Maag & Knudsen VVS kunne vi aldrig finde på at sine kunder i stikken, derfor kører vi gerne langt for dig. Vi håber, at vi i fremtiden kan være din professionelle samarbejdspartner.

Du kan her på siden læse om de mange forskellige typer af opgaver, som vi netop kan tilbyde dig. Hvis du skulle have tvivlsspørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Hvilke opgaver tilbyder vi?

Ingen VVS-opgave er hverken for stor eller for lille. Vi tager alle opgaver seriøst. Så uanset hvilken installation, som du måtte have behov for, så er vi altid behjælpelige. Det gælder både for privat og erhverv.

Vi foretager alt i blik. Det gælder alt lige fra tagrender og afløb til skifertag. Fælles for alle opgavetyper er kvaliteten i vores arbejde.

Står du med drømme omkring dit badeværelse eller bryggers? Så har du netop fundet det rigtige valg af VVS-installatør. Vi kan tilbyde alt fra renovering, ombygning eller totalløsninger af badeværelser og bryggers. Vi er din professionelle samarbejdspartner. Det betyder, at du trygt kan stole på os gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi står nemlig for alt kontakten med de forskellige håndværkere – herunder murer, tømrer, elektriker, maler- og VVS’er.

Til sidst tilbyder vi også en lang række energirigtige løsninger. Det gælder både vand- og varmeløsninger. Vi kan altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det betyder, at du får mest ud af din investering, og samtidig kan spare penge på din vand- eller varmeregning. Derudover foretager vi også service på dine ældre og nyere installationer.

Hvis netop din opgavetype mod forventning alligevel ikke skulle være listet her. Så kontakt os endelig. Dette er blot en række eksempler af opgaver, som vi hyppigst foretager.