Din lokale VVS-installatør i Odense og omegn

Eksperter i VVS, blik, bad, bryggers og energi

Maag & Knudsen VVS er autoriseret VVS-installatør og udfører en bred vifte af opgaver for private, erhverv, boligforeninger, vandværker, skoler og offentlige institutioner.

Stor spændvidde i opgaver

Opgaverne spænder fra installation af en enkelt vandhane til omfattende renoveringer af badeværelser. Derudover udfører vi blikopgaver og kan alt i tagrender, afløb og skifertage. Et større projekt løses med en totalløsning, hvor vi står for koordineringen af alle de øvrige håndværkeres arbejde. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille, så kontakt os for rådgivning om dine muligheder.

Vi skaber professionelle VVS-løsninger over hele Odense og hele Fyn.

En del af Bedre Bad – Bedre Energi

Vi er en del af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Herigennem holder vi os opdateret på de nyeste løsnigner og teknikker i branchen.

Særligt har vi fokus på totalløsninger inden for ombygning, tilbygning og renovering af badeværelser og bryggers. Derudover er vi specialister i både installation og service på grønne energiløsninger.

Hvis du har brug for rådgivning om energiløsninger eller energioptimering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder et energitjek, som giver dig overblikket over hvilke ændringer du kan foretage, for at optimere boligen mod mindre varmespild og sænke din energiregning. Energitjekket munder ud i en oversigt, der viser hvor du kan få flest penge tilbage pr krone investeret i energioptimering.

Steen Knudsen

Aut. VVS-installatør
Bedre Bad partner
Certificeret Energivejleder
Certific. Vådrumsinstallatør

Tlf. 66 18 04 57

Bedre Bad-Odense-N-Steen-Knudsen

LAD OS RINGE DIG OP

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 66 18 04 57
  vvs@knudsenvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon