Solvarme giver dig gratis og vedvarende energi

Hvad er et solvarmeanlæg og hvordan fungerer det?

Solvarmeanlæg kaldes også solfangere, som er sammensat til et energibidragende og miljøvenligt system. Det producerer energi ud fra solens lys uden affaldsstoffer eller andre former for spild.

Solvarmeanlægget kræver dog energi til at pumpe systemets væske rundt i rørene. I solfangerne, der er monteret på dit hus, vil solens energi blive opfanget og brugt til at opvarme væsken. Når væsken er varm nok, sendes den ind i boligen og afgiver varmen, hvorefter væsken pumpes tilbage til solfangeren for at blive genopvarmet.

Sådan kører det, så længe solen er fremme, og med de moderne solfangere nu til dags virker det faktisk også på de dage, hvor det er overskyet eller med meget lav sol. Danmark har på trods af, at vi er kendt for at have dårligt vejr, faktisk rimelig mange gode solrige dage. Så man kan drage god nytte af sine solfangere.

Invester 1 kWh og få 4 kWh tilbage

Den energi, der som nævnt bruges til at pumpe væsken rundt, er energi som solfangeren selv generer. Deraf holdes anlægget selvkørende og miljøvenlig. For hver gang solcellen bruger energi, laves der 4 gange så meget energi. Energi, som du drager direkte nytte fra, ved at få opvarmet vand og bolig.

Vedrørende det, vand og bolig, så har man to muligheder når man skal vælge et solvarmeanlæg. Om anlægget kun skal bruges til opvarmning af brugsvand, eller om du vil have opvarmet brugsvand og din bolig. Man kan spare op til 70% på at varme brugsvandet op. Og 30% på opvarmning. Disse besparelser kan du forvente at beholde i 20-25 år efter installation, da dette er den forventede levetid for de bedste solfangere på markedet.

Brug os til dit næste energiprojekt

Vi er opdateret på alle de nyeste teknologier og anlæg indenfor solvarme og installationer heraf. Vi kan med garanti hjælpe dig igennem hele projektet. Hvis du vælger os som din VVS-installatør vil du få dygtige erfarne medarbejdere, med mange års erfaring indenfor deres felt. Der er ikke nogle spørgsmål vi ikke kan svare på. Vi lover en langtidsholdbar løsning, som skaber værdi for dig mange år frem. Kontakt os nu på tlf. 66 18 04 57 for en uforpligtende snak.