Energirådgvining - FÅ GODE RÅD OM BEDRE ENERGI

Energivejlederen fra Bedre Energi Odense N er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig – vi kalder det ganske enkelt “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. Her kan du se nogle af de anbefalinger, som vi giver i forbindelse med vores energirådgivning. Rådene vi kommer med i forhold til en mere billig og grøn energi, kan bunde i en helt ny varmekilde eller en understøttende varmekilde. Men det kan også være bedre isolering af f.eks. rør eller ydervæggene. På denne måde bruger man den genererede varme og energi meget bedre end hvis der er smuthuller hvor varmen kan fise ud.

Spar på varmeregningen med fjernvarme eller naturgas

Har du fjernvarme eller naturgas, kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15 % på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Med en sådan vejrkompensationsenhed kan du styre temperaturerne i indløb og udløb og du kan dermed køre med en mere konstant temperatur. På den måde behøver du ikke hele tiden at varme vandet op igen, men kan holde den på et mere konstant niveau. Det er lidt ligesom med en bil der kører på landevejen. Hvis den kører med 80 km/t konstant så bruger den væsentlig mindre brændstof end hvis den bremser ned og gasser op hele tiden. Derfor er en vejrkompensator en god idé.

Nyt fyr og du reducerer varmeudgifterne

Står du også med idéen om at skifte det gamle oliefyr ud med et nyt eller få en hel anden varmekilde, så kan du med fordel spare over 30% på energiregningen. Oliefyr er, med al respekt, ved at være lidt passé og vi kan vist godt uden at lyve sige, at der findes så mange andre energikilder på markedet som, er mere energibesparende og bedre for miljøet. Derfor vil vi hos Bedre Bad - Bedre Energi Odense N også gerne opfordre til at vi får udskiftet alle de gamle oliekedler rundt om i det Fynske land.

Pillefyr og stokerfyr er billigst ved mange kvadratmeter

Ved fyring med pillebrændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Du kan med fordel kontakte din lokale Bedre Bad - Bedre Energi Odense N og få en samtale omkring mulighederne, for at optimere på dine varmeinstallationer. Vi kommer ud til dig, og besigtiger varmekilden, og kan på den måde også komme med den bedste løsning til hvordan du optimerer dit forbrug.

Solvarme giver op til 60% lavere udgifter til brugsvand

Solvarme kan spare dig for op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem på 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Det vil altså også med andre ord sige at man skal se investeringen over en længere periode. Men når vi så når udover de 8 år, så står anlægget også bare og genererer exceptionelt billig strøm og energi. Du kan med fordel tage fat i en af vores fagmænd og få en snak om hvad der er af muligheder hjemme ved dig.

Bestil vores store energibrochure med inspiration og viden om opvarmning af din bolig

Download folderen "Mere energi for pengene"

Få personaliseret vejledning til energibesparelser

Vi tilbyder energirådgivning til private og erhverv om energi i hele Odense og over hele Fyn. Kontakt os gerne, hvis du har brug for enten energirådgivning eller andre gode råd omkring VVS. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til, at hjælpe med en bred vifte af forskellige problemstillinger. Du finder vores kontaktinformationer her.

Mere om vores energi- og varmeløsninger: