BEREGN ENERGIMÆRKET PÅ DIn bolig

Se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Du kan her beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Denne gratis energiberegner kan bruges til at give et indledende overblik, over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Hvis det viser sig, at der er potentiale for betydelige besparelser på dit energiforbrug, så tilbyder vi at sende en uvildig energivejleder forbi din bolig. Dette er en lokal ekspert i energioptimering- og renovering, som kan tilbyde dig kyndig rådgivning omkring dine muligheder. Dette kalder vi et energitjek og du kan læse mere om energitjek lige her. Men indtast først dine tal herunder, for at se om der er muligheder for forbedringer til at starte med.

Prøv vores energiberegner og find dit energimærke

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte mig. Kontakt mig nu!

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Fordele ved en energioptimering af boligen

Når det kommer til energioptimering, så kan der potentielt være rigtig mange penge at hente. Baseret på din energimærkeberegning, og vores certificerede energivejleders udmeldinger kan vi begynde på optimeringsprocessen. Vi har mange års erfaring i branchen, og det har givet os et øje for de helt små detaljer. Nogle gange findes energioptimeringer ikke i de helt store projekter, men derimod i talrige små forbedringer rundt om i boligen. Det kan være bedre isolering af varmerørene, så der sker mindre varmespild. Det kan også være undgåelsen af en kuldebro, som dræner varmen fra hjemmet. Uanset energioptimeringernes størrelse, så ender det stort set altid ud med markante reduktioner i varme- energiforbruget.

Vores energivejledere har altid fokus på sikkerheden og eventuelle besparelser, når de gennemgår dit hjem. Det betyder, at du trygt kan hvile om natten efter Bedre Bad – Bedre Energi Odense N har været forbi og energioptimere din bolig. Vi er altid opdateret omkring de nyeste teknikker, og anvender kun energielementer, som vi ved fungerer. Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi har vi adgang til et kæmpe videns repertoire, samt direkte adgang til dygtige og kompetente sparringspartnere. Denne kombinations gør at vi bliver dygtigere hver eneste dag, og derfor altid kan byde vores kunder den bedste og mest opdaterede service inden for faget.

Det miljørigtige valg

Verden står over for store klimaudfordringer, og vi bør alle gøre hvad vi kan for at hjælpe vores miljø. En af måderne man kan gøre det på, er via en energioptimering af boligen. Vi har altid et skarpt fokus på, at vores energiløsninger er miljøvenlige, og vi forsøger altid at reducere forbruget af ressourcer. Derfor anvender vi kun kvalitetsprodukter, som garanterer kunden et reduceret energi- og varmeforbrug. Det er både godt for kundens pung, men også dennes påvirkning på miljøet. Vi har stor erfaring med at skabe klimaneutrale boliger, og kan garanteret hjælpe dig frem til en tilfredsstillende løsning!

Totalløsninger og energioptimering

Når vi foretager energioptimeringer af vores kunders boliger, så gør vi det oftest i form af en totalløsning. En totalløsning vil sige, at vi overtager alle praktiske opgaver fra start til slut. Allerede fra rådgivningsprocessen går vi 100% ind i projektet for at sikre kunden den mest optimale løsning ud fra dennes behov og ønsker. Herefter overtager vi alt der hedder levering, montering, oprydning og servicering. Vi sikrer gode faste leverancer af kvalitetsprodukter fra vores store leverandørnetværk, og herefter hyrer vi de nødvendige håndværkere til opgaven. Vi har kun samarbejdspartnere, som har det samme høje fokus på service og kvalitet og kan derfor garantere et mere end tilfredsstillende resultat.

Totalløsningen betyder yderligere, at den pris vi giver, er inklusiv alt. Og her mener vi alt. Derfor kan vores pris i første omgang godt virker væsentligt højere end vores konkurrenter, men det skyldes at vi ikke komme med skjulte gebyrer eller ekstra regninger, når projektet er færdiggjort. Vi bryster os i stedet af en 100% gennemsigtelig prismodel, som tillader kunden fuldt overblik over projektets omkostninger fra start til slut.

Mere om energi- og varmeløsninger: