Tegn badeværelse i gratis tegneprogram

Vil du prøve kræfter med at tegne dit eget badeværelse? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Gennem Bedre Bad – Bedre Energi tilbyder vi nemlig et gratis tegneprogram til badeværelser. I ”3D-tegneren” kan du nemt indrette dit nye badeværelse helt fra scratch. Når du er tilfreds med resultatet har du mulighed for at sende din tegning til os, hvorefter vi kan foretage et Gratis Badtjek og tager en dialog om realisering af nyt badeværelse. Samtidigt kan vi også komme med et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at bygge eller renovere dit nye badeværelse.

Husk at vi altid står klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. Det er et helt uforpligtende tilbud, men vi tager det helt seriøst. For vi elsker at dele ud af vores erfaringer og komme med ideer til, hvordan dit nye badeværelse kan blive meget mere end du nogensinde turde drømme om!

Design badeværelse online: Så nemt er det

Du kan begynde at tegne med vores online tegneprogram med det samme. Du skal starte med at oprette en plantegning med badeværelsets mål. Derefter vælger du selv, hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad med de ønskede møbler, sanitet, fliser, farver osv.  På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra arbejdet. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprette dig som bruger og dermed gøre brug af gem-funktionen.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Når du er tilfreds med din badeværelsesindretning, så kan du helt uforpligtende indsende tegningerne til os. Og hvis du skulle have andre ønsker end dem, du kan vælge i tegneprogrammet, så skriv det i kommentarfeltet – så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum

I langt de fleste danske hjem, er badeværelset et sted hvor dagen starter og slutter. Vi har alle vores personlige ritualer på badeværelset, som skal sikre os den bedst mulige start og slutning på dagen. Af denne årsag er det vigtigt, at man har et badeværelse som afspejler de behov og krav man har. Der er sjældent 2 badeværelser, som er helt ens. Derfor er det meget vigtigt for os, at vi har en grundig snak med vores kunder, så vi kan forstå netop deres behov og præferencer. Til det formål er tegneprogrammet helt fantastisk. Her kan du i ro og mag gå ind og designe dit drømmebadeværelse, og når du er tilfreds, kan du sende det videre til os. Herefter aftaler vi et møde, hvorpå vi kommer med input til din tegning. Vi har som sagt temmelig stor anciennitet i branchen, og kan derfor ofte komme med gode ideer og forslag, som gør badeværelset endnu bedre.

Kunne vi friste med et Gratis Badtjek?

Vi tilbyder også en service, hvor vi sender en kyndig medarbejder hjem til jeres bolig. Her foretages en grundig gennemgang af jeres nuværende badeværelse. Det er helt gratis, og det går en lang vej ift. vores muligheder for rådgivning. Nogle gange kan der være ekstra faktorer, som skal tages med i planlægningen, og som en fagmand bedre kan gennemskue ved en gennemgang. Denne service kalder vi ganske enkelt for et gratis badtjek. Du kan læse mere og bestille et Gratis Badtjek her. Hvis du har spørgsmål til tegneprogrammet eller ønsker at høre mere om vores løsninger, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 66 18 04 57. Vi står altid klar til at hjælpe!

Læs mere om: