BWT blødgøringsanlæg

Vi installerer løsninger til kalkfrit vand i og omkring Odense

Med et BWT Blødgøringsanlæg, som installeres lige efter vandmåleren, kan du se frem til kalkfrit vand i hele hjemmet. Kontakt din lokale VVS-installatør i Odense N for hjælp til valg af størrelser og varianter - og selvfølgelig levering og montering.

Hvorvidt du skal vælge BWT Basic eller BWT AQA life afhænger nemlig af husstandens vandforbrug, forbrugsmønstre og behov. Men uanset hvilket BWT anlæg du får installeret i din bolig, så kan du være tryg ved tanken om at alle BWT anlæg er godkendt til drikkevand.

kalkfrit vand i bolig med bwt blødgøringsanlæg 

Hvorfor vælge et blødgøringsanlæg fra BWT?

BWT er vores partner inden for blødgøringsanlæg, hvor produkterne AQA Basic og AQA life er de mest populære. Løsningen er verdenskendt for det silkebløde og kalkfrie vand, som installationen leverer.

Blødgøringsanlæg fra BWT har DVGW-certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) som betyder, at de er godkendt til drikkevand - også i Danmark.

BWT er anvendt industrielt i mere end 50 år, så invester i din bolig og dit velvære, bestil BWT blødgøringsanlæg NU og mærk den store kalkfrie forskel!

Fordele ved et hjem uden kalk

En bolig installeret BWT blødgøringsanlæg har en lang række fordele. Først og fremmest vil du ikke længere bruge tid på rengøring kalkaflejringer på fliser og sanitet. Derudover vil du ikke opleve tilkalkning i blandingsbatterier og brusehoveder. Du kan samtidigt vinke farvel til grimme kalkrender i toilettet og helt droppe skyllemiddel i vaskemaskinen, da kalkfrit vand holder vasketøjet blødt og lækkert.

Det bløde vand giver en rar fornemmelse sammenlignet med hårdt vand. Men det hårde vand vil også sætte sig i både vvs-installationer og varmelegemer, som med tiden vil ødelægge dine hvidevarer. I en bolig med blødgøringsanlæg ser man længere levetid på husets installationer, som er i kontakt med vand.

Få BWT blødgøringsanlæg leveret og monteret af lokal fagmand

Kunne du tænke dig silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse, så bestil her dit BWT AQA Blødgøringsanlæg. Vi har det som en Bedre Bad løsning, som betyder at produktet leveres og monteres til en aftalt pris. Heri ligger også vores arbejdsløn og moms, så der kommer altså ingen skjult regning.

Det eneste du skal gøre for få dit BWT blødgøringsanlæg i din bolig er at kontakte os på tlf. 66 18 04 57.

Andre løsninger til at fjerne kalk

Hos Bedre Bad Odense N, Dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi firma, kan du også købe andre af BWTs løsninger. Klik ind på webshoppen her og oplev vores andre løsninger for et kalkfrit hjem.

BWT filter vandkande 2,7 ltr. med magnesium

Køb BWT filter vandkande 2, 7 ltr. med tilsat magnesium vand filter. Køb BWT filter ved at kontakte os på tlf. 66 18 04 57 og hør mere om dine muligheder!

Køb BWT AQA BASIC / LIFE Tilbud

Bestil BWT AQA BASIC eller AQA LIFE installation, produkt, leveret og monteret.

Opret evt. BWT TRYGHED abonnement "alm." med fri service eller BWT TRYGHED PLUS aftale med fri service inklusiv alle reservedele

Produktdetaljer om BWT AQA Basic / Life blødgøringsanlæg:

BWT AQA Basic / Life er et kompakt blødgøringsanlæg, der fjerner hårdheden i vandet via ionbyttemasse samt effektivt beskytter mod kalkaflejringer - NYHED 2016 nu også godkendt til koldt drikkevand i Danmark

Anlægget påfyldes med salt for automatisk at regenerere.  Hér kan man med fordel anvende de hygiejniske BWT Sanitabs (8 kg) saltpoletter for at desinficerer anlægget.

BWT Sanitabs (8 kg) saltpoletter kan du også købe hos os. 

Brugervenlig styring:

Anlægget har en meget brugervenlig styring, hvor man indstiller hårdhed på rå vandet og ønsket tidspunkt for regeneration.

Bypass-funktion:

Med indbygget blandings- & bypass ventil, kan kan man nemt regulere vandets hårdhed alt efter dit og boligens behov.

Find BWT AQA Basis / AQA Lifes fordele / egenskaber her:  

 • Kalkfrit vand i hele boligen i smart kompakt design
 • Ingen kalkaflejring på div. el produkter (elkedel, varmeanlæg, kaffe- opvaske-, vaskemaskine, indvendig toilet mv.), hvilken forøger deres levetid
 • Mærkbar mindre elregning grundet et mindre elforbrug af VVS-produkter, maskiner og apparater, der IKKE er tilkalket
 • Brugervenligt blødgøringsanlæg med nem betjening
 • Skåner natur og miljø ved mindre kemikalie-udledning af husstandens spildevand, i form af mindre sæbe og rengøringsmidler forbrug
 • Velvære i form af mærkbar fløjlsagtigt blød hud samt glansfuldt hår efter bad
 • Slip for rengøring af kalkpletter på fliser, kalk på armatur, kalk i toilet mv.
 • Effektiv kalkbeskyttelse af opvaske- og vaskemaskiner, varmeanlæg m.m.
 • Fuldautomatisk og brugervenlig
 • Kompakt design
 • Standardtilslutning og hårdhedsanalysesæt er inkluderet
 • Præmonteret og fabriksindstillet for nem installation og opstilling
 • Digitalt styresystem for maksimal funktion og effektivitet
 • Anlægget leveres med monteringssæt
 • Kan anvendes til påfyldning af varmeanlæg ved efterfølgende montage af AQA therm HRC

Information: Siden 2016 har BWT AQA Basic og Life anvendes til varmt & koldt drikkevand

Køb BWT blødgøringsanlæg AQA Life eller AQA Basic til privatbolig. Effektiv vandbehandling anlæg, der fjerner kalken i varmt -og koldt drikkevand. Bedre Odense N tilbyder NU helt kalkfrit badeværelse - ring 66 18 04 57 for godt BWT-tilbud, prisliste, service og vejledning.

Stor BWT forhandler nær dig

Bedre Bad Odense N er din lokale BWT-forhandler. Kontakt os på tlf. 66 18 04 57!

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os – her er prisen inkl. levering og montering. Vi dækker området over hele Odense og hele Fyn.

Læs mere om: