Gode råd til badeværelset

Skab dit individuelle badeværelse i din stil

Når du i samarbejde med os på idéplan indretter dit nye badeværelse, så er det dine tanker og forslag som følges til dørs. For sammen skaber vi det personlige/individuelle badeværelse. Afsættet er dine ønsker og behov. Alligevel er der nogle grundlæggende tips og gode råd, som er værd at tage med i overvejelserne – her er nogle af dem.

  • Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
  • Væghængte møbler og toilet får rummet til at syne større og letter rengøringen.
  • Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
  • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher og kroge kan udnyttes med hjørnehylder.
  • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
  • Håndklædetørre er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.

Drømmer du om et nyt badeværelse, men mangler de sidste ideer, som kom forbi Bedre Bad Odense og lad os i fællesskab skabe dit nye drømmebadeværelse. Gennem gode råd og kyndig vejledning har vi hjulpet utalige kunder i mål med deres drømme - og vi er klar til at hjælpe dig! 

Få flere råd – vi har mange på lager

Vi rådgiver om, projekterer og installerer nye badeværelser hos kunder over hele Odense og Fyn. Tag kontakt til os, hvis du går og leger med tankerne om et nyt badeværelse. Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen, så den bliver så let som muligt. Bedre Bad Odense N er klar på råd og vejledning til dit nye bademiljø.